A. Lobovas apie V. Andriukaitį: už tai jis gavo postą | KaunoDiena.lt

A. LOBOVAS APIE V. ANDRIUKAITĮ: UŽ TAI JIS GAVO POSTĄ

"Vytenio Andriukaičio partija gavo du milijonus įplaukų į savo partijos biudžetą už Lietuvoje įteisintus privalomus skiepus. O jis už įteisintą privalomą vakcinaciją gavo postą Briuselyje su 45-50 tūkstančių eurų mėnesiniu atlyginimu", – pirmadienį televizijos laidoje tėškė prieštaringai vertinamas Andrius Lobovas.

V.Andriukaičio postas – neatsitiktinis?

"Tegul pabando paneigti, aš tai įrodysiu", – televizijos laidoje „Nuoga tiesa“ kalbėjo ir portalui kauno.diena.lt tuos pačius žodžius pakartojo A.Lobovas.

Jonavoje gyvenantis šešių vaikų tėvas aktyviai kovoja prieš skiepus, kuriuos vadina nuodais.

22 metų dukrą Sandrą, 20 Kariną, 15 Aurorą, 3 metukų Vėtrą bei 8 metų sūnus Vėją ir 5 metų Ąžuolą su žmona auginantis Andrius į kovą prieš skieps pakilo prieš 6-7 metus, kai po skiepijimo autistu tapo jo sūnus Vėjas.

Laidoje "Nuoga tiesa" vyras tėškė ne tik buvusiam (2012-2014 m.) Lietuvos sveikatos apsaugos ministrui bei dabartiniam ES komisarui, atsakingam už sveikatą ir maisto saugą V.Andriukaičiui. A.Lobovas priverstinę vakcinaciją įteisinusius žmones vadina kanibalais ir dar aštresniais epitetais.

"Juk akivaizdu, kad jis turi užnugarį, už priverstinę vakcinaciją gavo postą Briuselyje. Šiame poste Andriukaičio nenorėjo, kilo sujudimas, bet staiga jis tą postą gavo", – emocijų netramdė A.Lobovas.

Iš kur Andrius "ištraukė" dviejų milijonų eurų sumą?

"Kalbama apie daug didesnius pinigus. Partija gavo ir daugiau. Andriukaitis pasmerkė tūkstančius vaikų išsigimimui, mirčiai ir ramia ranka pasirašė įstatymą. Kodėl neliko ministro poste ir po to staiga išdūmė į Briuselį? Gavo protekciją. Briuselis tiems, kas atliko kanibališką veiksmą. O dėl pinigų man sakė ne vienas rimtas žmogus, vienas jų – Jonavos savivaldybės narys, kuris susijęs su tais dalykais. Beje, minėjo didesnius skaičius, kurie dar labiau šokiruotų."

Pasak A.Lobovo, akivaizdu, kad farmacinę kompaniją "GlaxoSmithKline" su jos produkcija bei vakcinomis "prastuminėja" Lietuvoje. "Matome, kaip dėl to stengiasi garsusis imunologas Vytautas Usonis. Prokuratūra turi atlikti milžinišką tyrimą, bet jau netikiu teisėsauga, kuri išsuka visas garsias bylas, išteisina farmacijos kampanijas, gauna pinigus iš farmamafijos", – aršiai kalbėjo A.Lobovas.

Po skiepų tapo autistu?

Penktadienį šio veikėjo laukia dar vienas teismas: ieškinį iškėlė Jonavos ligoninė.

"Eilinį kartą su savo sergančiu vaiku Vėjumi lankiausi ligoninėje, kartu buvo Vėtra ir Ąžuolas. Staiga išgirdome riksmą iš skiepų kabineto. Įpuoliau ten ir išvydau, kad moteris stipriai tramdo ir laiko klykiantį vaiką, o kita bando jam į petį suleisti vakciną, – pasakojo A.Loboas. – Jam buvo nervinis šokas. Todėl jie neturėjo teisės vaikui suleisti skiepų. Neleidau vakcinuoti mažylio. Už sutrukdymą mane padavė į teismą. Bet jie pažeidžia vaiko teises."

A.Lobovo sūnus Vėjas – autistas. "Jam iškart pablogėjo po skiepų. Skiepytos ir trys vyresnės mano dukros, kurios turėjo daug alergijų, mažytės daug sirguliuodavo. Todėl dviejų mažiausių vaikų neskiepijau ir jų sveikata puiki, – tikino A.Lobovas. – Mergaičių imunitetas 4-5 kartus stipresnis nei berniukų, todėl jie dažniau serga autizmu. Toksinai greičiau suėda jų kamienines ląsteles."

Nuodų kokteilis

Andrius tikino, kad kovodamas prieš skiepus sulaukia milžiniško palaikymo.

"Parašė sesuo iš Londono. Vadino save protinga ir paskiepijo abu vaikus. Vienas tapo autistu, kitas nuolat serga, imuninė sistema žlugdoma, – tikino A.Lobovas. – Lietuva nyksta, o dar ji žudoma skiepais. Pernai vien Jonavoje po skiepų nuo meningokoko mirė trys vaikai."

Į argumentus, kodėl kiti po skiepų jaučiasi puikiai, Andrius mestelėjo atgal: "Vakcinos – nuodai, nuo 20 iki 25 komponentų sudaryti iš  toksinių konservantų ir adjuvantų. Tačiau dalį vakcinų, kaip yra pareiškęs ne vienas viešai išdrįsęs kalbėti mokslininkas, sudaro 60-70 procentų natrio chloridas. Ne visi jaus baisias pasekmes. Todėl kai kuriems vaikams – jokio poveikio, o kiti gauna nuodų kokteilį."

A.Lobovas neketina priverstinai skiepyti savo mažiausių vaikų. Teigia, kad to neprivers daryti ir bauda.

"Kokia gali būti prievarta?! Jie pažeidžia Konstitucija, pažeidžia žmogaus teises. Tegul pirma man įrodo, kad taip nedaro, – piktinosi Andrius. – Čekijos konstitucinis teismas jau nusprendė, kad priverstiniai skiepai pažeidžia žmogaus teises. Tai, ką jie padarė su mano ir kitais vaikai, yra mano gyvenimo karas."

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Migle

Tokioje seimoje augdami ne tik autistais, bet ir maniakais vaikai pataps.

Guzma

Na ka broliai lietuviai moka tai apsikti vieni kitus. Manau Andriaus vietoje atsidures ne vienas tevas pasmerktu visa sistema ir visa valdzia. Mano patarimas komentatoriams: pirmiausiai patys pasikaitykite moksline literatura ir medicininius straipsnius, paskui rasinekite nesamones. Kiekvienas organizmas priima vakcina kitaip, kuri yra ne kas kitas kaip silpnas virusas kuri prasirges zmogus igauna imuniteta. Jei vaiko organizmas yra dar pilnai neissivystes arba spartaus augimo stadijoje, ar paprasciausiai nusilpes - vakcina gali buti mirtinas nuodas. Kadangi kudikiams nieks detaliu tyrimu pries vakcinacija neatlieka ,rizika komplikacijoms 50%. Privalomi skiepai pazeidzia zmogaus teises

Nepavydėkit

jei žmogus už save ir kitus teisingai kovoja, tai pasimokykit, gal geriau ir Lietuvoj gyventi taps:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS