Per parą – penkios mirtys nuo koronaviruso: pateikė daugiau detalių | KaunoDiena.lt

PER PARĄ – PENKIOS MIRTYS NUO KORONAVIRUSO: PATEIKĖ DAUGIAU DETALIŲ

Per pastarąją parą nuo koronaviruso mirę penki žmonės buvo vyresnio amžiaus ir sirgo kitomis ligomis.

Du iš mirusiųjų buvo Šiaulių miesto gyventojai, mirtys taip pat registruotos Klaipėdos, Kauno, Marijampolės apskrityse.

Vienas iš mirusių šiauliškių priklausė 80-90 metų grupei ir sirgo kitomis ligomis. Jis užsikrėtė nuo šeimos nario. Kitas Šiaulių gyventojas priklausė 60-70 metų amžiaus grupei, taip pat turėjo lėtinių ligų. Šio asmens užsikrėtimo aplinkybės epidemiologams nežinomos.

Klaipėdos apskrityje mirė asmuo, kuris priklausė 70-80 metų amžiaus grupei, turėjo kitų gretutinių susirgimų. NVSC teigimu, šis asmuo galėjo užsikrėsti Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje, tęsiamas epidemiologinis tyrimas dėl artimą sąlytį turėjusių asmenų ligoninėse.

Dar vienas mirusysis – 70-80 metų Marijampolės apskrities gyventojas, taip pat turėjęs gretutinių ligų. Manoma, kad jis galėjo užsikrėsti Marijampolės specialiuosiuose socialinės globos namuose.

Epidemiologams nepavyko nustatyti ir Kauno apskrityje mirusio 90-100 metų amžiaus žmogaus užsikrėtimo aplinkybių, šis asmuo taip pat sirgo kitomis ligomis.

Lietuvoje iš viso patvirtinti 9993 COVID-19 ligos atvejai, tebeserga 5740 asmenys, 4073 – pasveiko.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Per parą - statistika - kas nežino

Per parą LT miršta ir gimsta apie 90 žmonių, turime penkios mirtys nuo koronaviruso. Kas apie kitus 85 mirusius? (nuo taip vadinamos senatvės žmones ne miršta, vis tiek prirašoma viena ar kita liga)

To Žiū

Išvada: vaikai nesaugoja savo senų tėvų, vaikai turėtų būti vidutinio amžiaus, tokie žmonės dar nėra atsibaliavoję, kartais ir “kairę” nueina ir vaidina kad labai rūpinasi savo tėvais, o visa tai ką parašiau telpa į vieną žodį “KONTAKTAS”

žiū

Nu va, nė vienas nesilankė kavinėse ar šventėse - daugiau gydymo įstaigose. Kokia išvada peršasi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS