Projektas „Pamiršk sąnarius su „TriCollagen Joints““ jau motyvavo ir kėdainiečius | KaunoDiena.lt

PROJEKTAS „PAMIRŠK SĄNARIUS SU „TRICOLLAGEN JOINTS““ JAU MOTYVAVO IR KĖDAINIEČIUS

  • 0

Sąnarių problemos užklumpa netikėtai ir neklausia, kiek jums metų, kokia jūsų lytis ar ką jūs dirbate. Kai vieni dėl to kaltina gyvenimą ar sveikatos apsaugos sistemą, kiti pasiryžta rūpintis savo sveikata patys. Vis labiau populiarėjančio socialinio projekto „Pamiršk sąnarius su „FenoQ TriCollagen Joints“ tikslas paskatinti žmones prisiimti atsakomybę už savo sveikatą, suteikiant dalyviams reikiamas žinias ir priemones sąnarių būklei stiprinti.

GALIMYBĖ PAMIRŠTI SĄNARIŲ PROBLEMAS SUTEIKTA KĖDAINIŠKIAMS

Šį kartą socialinis projektas vyko Kėdainiuose, kur į pirmąjį etapą pakviesti ir „FenoQ TriCollagen Joints“ pakuote apdovanoti net 20 sąnarių problemų turintys žmonės. Keletas iš jų buvo pakviesti į antrąjį etapą, kur didelis dėmesys skirtas fizinio aktyvumo svarbai. Treneris Evaldas Biečius dviem atrinktoms finalistėms pasakojo, kaip tinkamai sportuoti, kad sąnariai būtų ne žalojami, o stiprinami. Viena iš projekto finalisčių Aušra Aksomaitytė-Ščiukienė džiaugiasi, kad projekto organizatoriai nesiorientuoja tik į Lietuvos didmiesčius, o noriai atvyksta ir į mažesnius miestelius:

Apie „FenoQ TriCollagen Joints“ esu girdėjusi seniai, bet anksčiau nebuvau bandžiusi. Džiaugiuosi, kad šio projekto organizatoriai atvyko į Kėdainius ir suteikė galimybę man jame sudalyvauti.

Kita finalistė Sandra Bernotavičienė pripažįsta, kad šiame projekte nusprendė dalyvauti tik po išsamios „FenoQ TriCollagen Joints“ preparato sudėties analizės:

Iš tiesų į šį projektą atėjau iš smalsumo. Į patį „FenoQ TriCollagen Joints“ žiūrėjau atsargiai, nes apie jį mažai žinojau. Kai gavau dovanų, išsinagrinėjau sudėtį, kuri tikrai patiko, nes yra visos būtiniausios medžiagos sąnariams. Tada pabandžiau vartoti ir man jis padėjo.

VOS PO VIENOS PAKUOTĖS GRĮŽO JUDĖJIMO LAISVĖ IR JAUNYSTĖ

Finalisčių kasdienybė juntamai pasikeitė jau po pirmojo projekto etapo, kuomet buvo suvartota vos viena „FenoQ TriCollagen Joints“ pakuotė. Aušra nesustodama ėmė vardinti veiklas, kurias vėl gali atlikti be nemalonių pojūčių ir taip tarytum grįžti į jaunystę:

Galiu vėl eiti, pritūpti, šokti, žaisti tinklinį. Anūką prižiūrėti kur kas lengviau, kai galiu su juo ir keturiomis ropoti, ir pasilenkus batus užrišti. Pamiršau, ką reiškia bijoti pakilti nuo kėdės ar lipti iš mašinos. Pamažu grįžtu į savo įprastas veiklas ir kartu jaučiuosi jaunesnė.

Antroji finalistė taip pat nekantravo pasidalinti savo rezultatais:

Vos pradėjus gerti „FenoQ TriCollagen Joints“ pajutau, kad tapau lankstesnė ir klubo maudimas stipriai sumažėjo. Dabar galiu kur kas lengviau atsitiesti po susilenkimo ir pamiršau, ką reiškia sąnarių traškėjimas.

Pamiršau, ką reiškia bijoti pakilti nuo kėdės ar lipti iš mašinos. Pamažu grįžtu į savo įprastas veiklas ir kartu jaučiuosi jaunesnė.

SĄNARIAMS BŪTINAS IR TINKAMAS MAITINIMAS, IR MANKŠTA

Projekto finalistes konsultavęs treneris pabrėžia, jog sąnarių sveikatą užtikrinti galima tik tinkamai juos maitinant ir mankštinant:

Visų pirma, svarbu sąnarius aprūpinti tinkamomis kokybiškomis priemonėmis, kaip pavyzdžiui, preparatu „FenoQ TriCollagen Joints“. Antra, reikėtų pradėti taisyklingai sportuoti. Pradžioje visada rekomenduoju pasiimti asmeninį trenerį, kuris parodys, kaip taisyklingai atlikti bazinius pratimus.

Įdėmiai trenerio patarimų klausiusi Aušra pasiryžusi savo sąnarių būkle rūpintis kompleksiškai:

Pratimus jau darau kiekvieną dieną, turiu ir gumas, ir kamuoliuką. „FenoQ TriCollagen Joints“ jau davė savo rezultatą, tad dabar tikrai sportuosiu, nes suprantu, kad tai irgi svarbu.

DAUGIAU REKOMENDACIJŲ, DAUGIAU LAIMINGŲ ŽMONIŲ

Norint pagerinti sąnarių būklę kalbų neužteks ir visada reikės imtis veiksmų. Visgi kalbos naudingos tada, kai norime sustiprinti kitų žmonių sveikatą.

Džiugu, kad abi finalistės „FenoQ TriCollagen Joints“ noriai rekomenduoja kitiems:

„Man šis produktas labai patiko, tad dabar apie jį jau žino visi mano bendradarbiai“, – atvirauja Aušra.

„Jau rekomendavau sesei ir, manau, kad toliau sėkmingai iš lūpų į lupas rekomendacijos keliaus“, – pasakoja Sandra.

Kad projekto finalistės ir toliau džiaugtųsi judėjimo laisve joms padovanotas specialiai sąnarių sveikatai stiprinti skirtas geriamas dviejų pakuočių kompleksas „FenoQ Joints Complex“. Pirmiausiai rekomenduojama suvartoti 14 buteliukų „FenoQ TriCollagen Joints“, kuris pastiprina kremzlę ir palengvina judėjimą. Vėliau gerti 14 buteliukų „FenoQ MicroHyaluron“, kuris padeda atstatyti sąnarių skysčio rezervus, tinkamai „sutepa“ sąnarį iš „vidaus“ ir padeda pamiršti sąnarių traškėjimą, trynimąsi ar maudimą. Ir Jūsų judėjimą riboja sąnarių problemos? Gana skųstis, laikas imtis veiksmų – investuokite į savo sąnarių sveikatą su „FenoQ TriCollagen Joints“!


Maisto papildas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

FenoQ produktų užsakymas:

Lietuvoje: www.trikolagenas.lt arba telefonu 8 633 99998.

GALERIJA

  • Projektas „Pamiršk sąnarius su „TriCollagen Joints““ jau motyvavo ir kėdainiečius
  • Projektas „Pamiršk sąnarius su „TriCollagen Joints““ jau motyvavo ir kėdainiečius
  • Projektas „Pamiršk sąnarius su „TriCollagen Joints““ jau motyvavo ir kėdainiečius
  • Projektas „Pamiršk sąnarius su „TriCollagen Joints““ jau motyvavo ir kėdainiečius
  • Projektas „Pamiršk sąnarius su „TriCollagen Joints““ jau motyvavo ir kėdainiečius
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS