Šiauliuose nuo COVID-19 mirė 39-erių mokytoja | KaunoDiena.lt

ŠIAULIUOSE NUO COVID-19 MIRĖ 39-ERIŲ MOKYTOJA

  • 17

Antradienį Respublikinėje Šiaulių ligoninėje nuo koronaviruso mirė 39-erių mokytoja. Socialiniuose tinkluose jau pasklido manipuliacijos esą mokytoja mirė dėl skiepo sukeltų komplikacijų, tačiau gydymo įstaigos atstovai neigia šią informaciją.

Kaip skelbia 15min.lt, anot ligoninės atstovės Sonatos Tenytės, moters gyvybė užgeso dėl COVID-19 sukeltų komplikacijų. Mokytoja buvo gydyta reanimacijos skyriuje.

Ligoninės atstovė teigė, kad COVID-19 užsikrėtusi mokytoja buvo gavusi vieną vakcinos dozę. Ji pabrėžė, kad pedagogė buvo paskiepyta ne ligoninėje.

Šiaulių savivaldybė savo interneto svetainėje paskelbė užuojautą mokyklos bendruomenei ir paragino susilaikyti nuo komentarų.

„Šiaulių Ragainės progimnazija neteko mokytojos, puikaus žmogaus. Linkime stiprybės ir reiškiame nuoširdžią užuojautą artimiesiems, progimnazijos kolektyvui ir visai Šiaulių miesto švietimo bendruomenei. Gavę šeimos prašymą, susilaikome nuo papildomos informacijos teikimo. Kviečiame visus gerbti artimųjų valią, laikytis teisės aktų ir socialiniuose tinkluose bei žiniasklaidoje taip pat susilaikyti nuo komentarų šios netekties tema“, – skelbė savivaldybė.

Penktadienį skelbta, kad praėjusią parą nustatyti 1197 nauji COVID-19 atvejai, mirė šeši žmonės. Pusė mirusiųjų buvo nepaskiepyti arba paskiepyti iš dalies.

Praėjusią parą mirė po du vyresnius nei 70-ies ir 80-ies metų žmones, taip pat po vieną vyresnį nei 30-ies ir 90-ies metų žmogų.

Pilnai paskiepyti buvo abu vyresni nei 80-ies metų žmonės ir vienas vyresnis nei 70-ies metų žmogus. Likusieji buvo nepaskiepyti arba paskiepyti iš dalies.

Nuo COVID-19 ligos iki šiol iš viso mirė 4763 žmonės, iš jų pilnai paskiepyti buvo 72. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejama 9531 mirtis.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Savanoriai

Mirė nuo vakcinacijos Covid Lietuvoje žmonės: 80 žmonės po antros vakcinacijos, po pirmos vakcinacijos minimum 2 kartus daugiau. O kiek mirčių “nesiejama” su vakcinaciją nuo Covid...? Žmonės neva mirė pvz. nuo širdies nepakankamumo bet po vakcinacijos nuo Covid po 15 min., tą pačią ar kitas 3 dienas.... Iš tikrųjų mirčių skaičius po vakcinacijos nuo Covid siekia 10 kartu daugiau (2500 mirusių nuo Covid skiepo), bet tai nepripažįstama. Greitai mirusieji nuo Covid vakcinacijos pasieks mirusiųjų nuo Covid skaičių. Nėra jokios kompensacijos artimiesiems, nes tai turėtų būti didelė kompensacija dideliam mirusių žmonių skaičiui. “ Numirkite po vakcinos nuo Covid pasirašius patys sau mirties nuosprendį”- sako Seimas. Nes eigų nenumirsit, tai yra didelė tikimybė kad tapsit neįgaliais ar įsigysite daug chroninių ligų po Covid vakcinacijos.

A

Tiesa - pinigu nemoka.

Daktaras Mengelė

Nesiskiepykite. Mano moksliniams tyrimams reikalingi tik neskiepyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS