A. Veryga: kam mums priešai, jeigu mes patys sau esame priešai? | KaunoDiena.lt

A. VERYGA: KAM MUMS PRIEŠAI, JEIGU MES PATYS SAU ESAME PRIEŠAI?

  • 10

„Be pykčio. Tik bendram supratimui, kaip gyvename karantino sąlygomis. Čia komentarai po publikacija apie šventėms užsakytas sodybas. Ir kam mums priešai, jeigu mes patys sau esame priešai?“ – feisbuke labiausiai dėmesį patraukusiais komentarais dalijosi kadenciją baigiantis sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

„Sergančių žmonių įvairiomis ligomis buvo ir bus ir užuojauta tiems, kurie serga ir dėl kitų ligų negalės švęsti švenčių, bet tai nereiškia, kad sveiki žmonės turi užsidaryti tarp keturių sienų. Eina jie na... tie valdžiažmogiai su savo draudimais. Jeigu sirgsiu – nešvęsiu, jeigu būsiu sveikas – švęsiu šventes kaip normalus žmogus ir prie eglučių važiuosiu, ir taip toliau“, – rašė internautas Ričardas.

Jam antrino ir Edvardas: „Jo, blyn, nešvęskit tautiečiai Naujųjų metų sodybose. Švęs mūsų išrinktieji. Negalim maišytis mes, paprasti mirtingieji.“

„Facebook“ nuotr.

Andžej tikino, kad svarbiausia žinoti vietas, kuriose švęsti. „Atokiau nuo miesto, už miesto ribų. Jau yra užsakyta salė – ir niekas to karantino nebijo“, – rašė internautas.

Gintarė juokėsi, kad politikai nemoka dirbti nuotoliniu būdu, o žmonėms nurodo kaip švęsti. „Kas norės, tas švęs. Ir dzin“, – reziumavo Sandra.

„Facebook“ nuotr.

Primename, kad pirmadienį A. Veryga teigė, kad svarstoma iki dviejų riboti žmonių grupes, drausti akcijų reklamas. Jis taip pat negailėjo kritikos žmonėms, kurie savaitgalį vyko apžiūrėti įžiebtų pagrindinių didmiesčių Kalėdų eglių.

Per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 1187 nauji COVID-19 ligos atvejai, dėl koronaviruso mirė 19 žmonių.

Per praėjusią parą pasveiko 734 žmonės.

Nuo pandemijos pradžios COVID-19 liga šalyje užsikrėtė 62 tūkst. 515 asmenų, 46 tūkst. 665 – tebeserga, 15 tūkst. 77 – pasveiko.

Dėl koronaviruso Lietuvoje iš viso mirė 519 žmonių, dėl kitų priežasčių mirė 254 užsikrėtusieji.

Per praėjusią parą ištirti 7476 ėminiai dėl įtariamo koronaviruso, bendras nuo pandemijos pradžios ištirtų ėminių skaičius siekia 1 mln. 264 tūkst. 577.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

pusdievis Veryga

Kada tas kalės vaikas nueis nuo scenos? pykina jau nuo to išgamos.

Taikliai

pasakyta, nors ir Verygos. Durniams, kuriems virusas neegzistuoja - visi kalti, tik ne jie patys. Ar Veryga kaltas, kad visur trainiojatės nosis ant kaukių pakabinę?

Kalės

Kaltas kaltas veryga tas atsilikęs debilas kaltas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS