Vilniuje mirė koronavirusu sirgęs aštuoniolikmetis | KaunoDiena.lt

VILNIUJE MIRĖ KORONAVIRUSU SIRGĘS AŠTUONIOLIKMETIS

  • 8

Priešpaskutinę rugpjūčio savaitę Vilniuje užgeso jauno panevėžiečio gyvybė. Po aštuoniolikmečio mirties nustatyta, jog jis buvo užsikrėtęs COVID-19, informuoja portalas panskliautas.lt.

Panevėžio visuomenės sveikatos centro darbuotojos Dovilės Brajinskienės teigimu, rugpjūčio 23 dieną Vilniuje mirė COVID-19 sirgęs aštuoniolikmetis panevėžietis, tačiau jo mirties priežastis – ne ši liga.

Pasak specialistės, žinoma tik tiek, kad aštuoniolikmetis užduso, o COVID-19 testas jam buvo atliktas po mirties.

Primename, kad praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 807 nauji koronaviruso atvejai, nuo šios infekcinės ligos mirė aštuoni žmonės.

Mirė trys vyresni nei 80 metų, du – vyresni 60 metų ir po vieną vyresnį nei 70, 50 ir 40 metų žmogų. Pilnai paskiepyti buvo trys iš jų. Tai – abu vyresni nei 60 metų ir vienas vyresnis nei 80 metų žmogus. Visi likusieji – neskiepyti.

14 dienų naujų susirgimų skaičius 100 tūkst. gyventojų pakilo iki 293,1 atvejo, o 7 dienų teigiamų diagnostinių testų dalis – iki 5,2 procento.

Šalyje per praėjusią parą atlikti 7654 molekuliniai (PGR) ir 6466 antigeno tyrimai dėl įtariamo koronaviruso. Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 300 tūkst. 339 žmonės, iš jų tebeserga 7334: šis rodiklis per parą paaugo. Nuo COVID-19 ligos iš viso mirė 4579 žmonės, iš jų pilnai paskiepyti buvo 38. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejamos 9273 mirtys.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Česlovas

Kauno diena tampa dar vienu sudlaikrasciu, sveikinu.

Ok

Visi likusieji – neskiepyti. Kaip neskiepyti ? Jug pranešėt, kad Klaipėdoje mirė mokytoja, 43 metų, vieną kartą paskiepyta...

Anonimas

na zinote sitie isgamos jau perzenge visas ribas savo melais.Pavadinime raso mire nuo coronos,o tekste-...mirties priezastis ne si..Mirusiam igrudo pagali,kad dar viena priskirti prie sito melo auku.Matomai skaiciuku ziauriai truksta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS