Asociacijos prezidentė: daugėja bankrotų, žmonės išparduoda daugelį metų kurtus verslus | KaunoDiena.lt

ASOCIACIJOS PREZIDENTĖ: DAUGĖJA BANKROTŲ, ŽMONĖS IŠPARDUODA DAUGELĮ METŲ KURTUS VERSLUS

  • 3

Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentė Jolanta Mačiulienė sako, kad pastaruoju metu šalyje suintensyvėjo grožio salonų pardavimai –  daugėja bankrotų, žmonės išparduoda daugelį metų kurtus verslus, rašo „Delfi“. 

„Bankrotų, pardavimų daugėja ir labai ženkliai. Manau, kad dar ir daugės. (...) Ši tendencija masiškai pastebima visoje Lietuvoje. Net mažesniuose miesteliuose“, – teigė J. Mačiulienė.

Kaip teigia J. Mačiulienė, grožio salonų pardavimo skelbimų kėlimai prasidėjo iškart po pandemijos. Tai, anot jos, bendrai nėra naujas dalykas, tačiau pastaruoju metu situacija prastėja. 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Kainos visiškai šiuo metu yra normalios ,nes kitaip meistrai ne užsidirbs. Jus žinote po kaina kiek slypi mokeščiu . Komisiniai mokeščiai plius PVM21% ,valstybei dar mokeščiai . Štai šį treatwel reklamine platforma ,iš meistru vagia tiesiog pvz,kirpimas 20€ jus užsidirbsite apie 15€,beto dar abonementas mėnesio reiks sumokėti .O iš šitų jums pinigu reikes nusipirkti kosmetika ir kitas mokeščiu išlaidas atlikti. Taipogi noriu akcentuoti ,tai kad patis žmones šių metu ne tiek daug skiria grožiui darbo,labiau pereiname prie skandinaviško supratimo,užsidėjau kepure sueis. Taip pat geriausi vaidmenį paveikė Lietuvos ekonomika ,kainų kilimas maisto . Nors pagal loginį supratima ,butų puikiausia maisto prekes ne apmokestinti PVM ,tuomet prekybininkai suteiks vartotojui pigia kaina už preke .

tiek

uzsikelia kainas,kad belieka bankrutuoti

????

O kiek jų dirba namuose arba važiuoja kirpti į namus??!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS