A. Dulkys žada neįvesti draudimo užkandžiais prekiauti kino teatruose: jų antrą kartą nežudysime | KaunoDiena.lt

A. DULKYS ŽADA NEĮVESTI DRAUDIMO UŽKANDŽIAIS PREKIAUTI KINO TEATRUOSE: JŲ ANTRĄ KARTĄ NEŽUDYSIME

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys tikina, kad Vyriausybei kitą savaitę nusprendus grąžinti privalomą veido kaukių dėvėjimą uždarose patalpose, draudimas prekiauti užkandžiais ir gėrimais kino teatruose vėl įvestas nebūtų.

„Dėl kino teatrų, tai spragėsių niekas jau neuždraustų. Kaip sakant, kino antrą kartą nežudysime“, – trečiadienį spaudos konferencijoje sakė A. Dulkys.

Trečiadienį posėdžiavęs Ministrų Kabinetas sutarė, kad kitą savaitę bus apsispręsta dėl nosį ir burną dengiančių veido kaukių reikalavimo visose uždarose erdvėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

x

Neinu į kinus nuo tada kai ten kramtoma...

Manau

Mano laikais nebuvo tokio dalyko ,kad atėjus žiūrėti filmo reikia ir kramtyti ir čežėti ir kitiems trukdyti. Tai jau jokios kultūros. Neišsilaikot ,tai užsidarykit.

ar

dar nesupratot /runkeliai/ kad 2 k nezudys nes yra geresnes priemones ir kur jusu galvos kad dasileidom ateiviu klonus i savo kiema o dabar jau ir namus nori tvarkyt puse seimos isvije kad su likusiais butu lengviau susidorot o dauguma apduje nuo priverstynio marmalo dar kazko tykisi ==========

SUSIJUSIOS NAUJIENOS