Išgirtoji namų renovacija stringa | KaunoDiena.lt

IŠGIRTOJI NAMŲ RENOVACIJA STRINGA

  • 18

Išgirtoji namų renovacija stringa. Statybininkai kratosi darbų, o ekspertai prognozuoja, kad bus dar blogiau, praneša LNK žinių tarnyba.

Statybininkų asociacijos prezidentas sako, kad tai jau ilgaamžė problema: nekokybiškai parengiami investiciniai planai, juos tikrinantys ekspertai savo darbą atlieka atmestinai, o dėl taupymo vėliau kenčia gyventojai.

Aplinkos ministras tikina, kad problema yra žinoma.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

absolventas

Mielieji daugiabučių gyventojai,tik nesiimkite renovuoti daugiabučius, nes visą likusį gyvenimą įklimsite į skolas. Patikėkit buto šildymui nieko nesutaupysit, VIEN TAI PARODĖ ŠIEMET LABAI ŠILTA ZIEMA.Energetikams per mažas pelnas, tai jie visviena pasidaro taip, kad butų pelnas.Ir tų kW sunaudojimas šildymui nepriklauso ar renovuotas namas, ar žiema šilta ar ne. Yra didelis klausimas, kaip energetikai tai padaro? Niekas nesiima tai išaiskinti.

statybininkas

jo renovacija ? mulkinimas zmoniu kaip statybininkas galiu pasakyti man kaip 2 kambariu savininkui medziagu sanaudos nevirsija 700 euru ,o man pasiule samata 12000 ero ? wdf kas pasiima euriukus o gi tie kurie ofise kava geria mulkiai ... sukciu vagiu salis kad tik apgauti paprasta zmogeli. NESIRENOVUOKIT kaskam milijonus dovanojat

Skaitytoja

Jei jau taip sunkiai sekasi ta renovacija, tai bent namų išorę galima atnaujinti nudažius (pvz. blokinį) namą ir pakeitus balkonus. Tie sovietiniai ,,senukai" bent gražiau žiūrėtųsi ir nebūtų miesto baubais. Tikrai tokiu atveju nebūtų didelių investicijų, bet vaizdas pagerėtų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS