Lietuvos kiaušinių, pieno ir žuvies produktų gamintojams leista eksportuoti į Taivaną | KaunoDiena.lt

LIETUVOS KIAUŠINIŲ, PIENO IR ŽUVIES PRODUKTŲ GAMINTOJAMS LEISTA EKSPORTUOTI Į TAIVANĄ

  • 7

Lietuvos kiaušinių, pieno ir žuvies produktų gamintojams leista eksportuoti savo produkciją į Taivaną – tai pirmadienį patvirtino Taivano institucijos.

„Tai didelis žingsnis į priekį, kuris dar labiau įprasmina aktyvėjantį mūsų tautų bendradarbiavimą ir atveria dar daugiau galimybių mūsų valstybių maisto pramonėms verslams, o didesnė įvairovė lietuviškų maisto produktų bus prieinama taivaniečiams“ – pranešime sakė žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas.

Maisto ir veterinarijos tarnybos direktorius Mantas Staškevičius sakė, kad tikimasi, jog Taivano rinka dar šiais metais bus pasiekiama daugiau Lietuvos įmonių.

Šiuo metu siekiama atverti lietuviškos jautienos eksportą į Taivaną. Tikimasi, kad šį procesą  pavyks pabaigti iki metų pabaigos.

Eksportuoti į Taivaną ketina 14 Lietuvos pieno gamintojų, viena kiaušinių gamintoja ir penkios šalies žuvininkystės įmonės.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

WW

Pasidare idomu, kaip gamina kiausinius? Butu gerai,kad pasidalintu patirtimi! Lyg siol galvojau,kad kiausinius deda vistos, bet pasirodo klydau...

Cha

Toliau tik mėnulis. Na, gal dar kokia Vanuatu ar Kiribatis. Ten , sako, vištų nėra. Bet iš Vietnamo ir Korėjos atsivežti arčiau.

jo

kol laivas nuplauks i taiwana is tu kiausiniu visciukai issiris...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS