Nepaisant pandemijos tautiečiai šventes minės trankiai: vakarėlių vietos sparčiai tirpsta | KaunoDiena.lt

NEPAISANT PANDEMIJOS TAUTIEČIAI ŠVENTES MINĖS TRANKIAI: VAKARĖLIŲ VIETOS SPARČIAI TIRPSTA

  • 1

Panašu, kad šiemet Kalėdos – kaip diena ir naktis skirsis nuo praėjusių. 

„Žmonės yra pasiilgę švenčių. Nori švęsti, nori daryti vakarėlius. Nori skanios vakarienės, šventės“, – LNK Žinioms sakė viešbučio „Pacai“ direktorė Monika Pulkauninkaitė-Macikė. 

Praėjusiais metais dėl griežtų pandeminių metų laikotarpis prieš šventes buvo kur kas niūresnis. Šiemet ir įmonės, ir gyventojai jau dairosi, kur atšvęsti didžiąsias metų šventes. 

Nuo netradicinių erdvių su interaktyviomis veiklomis iki prabangių kalėdinių pobūvių su degustacijomis. 

„Nuo lapkričio pradžios prasidėjo skambučiai, užklausimai tiek Naujų metų vakarui, tiek vakarėliams“, – teigė M. Pulkauninkaitė-Macikė.

„Kainos nuo iš viso neimamo mokesčio čia prie staliuko iki už vakarienę už 650 eurų. Tai čia jau aukščiausios klasės“, – sakė Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė.

Kad šventinis sezonas jau prasidėjo tvirtina ir kaimo turizmo sodybos. Kaimo turizmo asociacijos prezidentė Agnė Vaitkuvienė sako, kad dalis gyventojų jau susiplanavo ir Naujųjų metų išvakares. „Žmonės mąsto, ir pakankamai anksti šiemet užsakyti Naujieji metai – lapkričio mėnesį pasipylė paieškos ir užsakymai“, – sakė pašnekovė.

Daugiau – vaizdo įraše:

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

na žinoma

pasiskiepijai - prašom - zyliok, dūk, švęsk, užpildyk Žalgirio areną, teatrus ir kt. Smagu, bet kai nuolat kyla susirgimų skaičiai, kalti vis lieka nepasiskiepijusieji, kurie niekur negali eiti, nors ir sveiki. Čia propaganda įkalė. Žiūrėsim kokia bus valdžios isterija dėl naujos atmainos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS