Pašalinus gedimą, atnaujintas įprastas traukinių eismas keliais maršrutais | KaunoDiena.lt

PAŠALINUS GEDIMĄ, ATNAUJINTAS ĮPRASTAS TRAUKINIŲ EISMAS KELIAIS MARŠRUTAIS

Pašalinus techninį infrastruktūros gedimą Jonavos rajone, sekmadienio vakarą atnaujintas įprastas traukinių eismas maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius ir Kaunas–Šiauliai–Kaunas.

Traukiniams vėl kursuojant sklandžiai, atnaujinti bilietų pardavimai į šiuos maršrutus, pirmadienį pranešė valstybės valdomi „Lietuvos geležinkeliai“.

Sekmadienio rytą atkarpoje Jonava–Gaižiūnai įvykus techniniam infrastruktūros – bėgių temperatūros kompensavimo įrenginio – gedimui buvo perorganizuojamas traukinių eismas minimais maršrutais, dalį kelionės žmonės vyko autobusais

Keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ primena, kad traukiniams vėluojant atvykti į galutinę stotį ilgiau nei 60 minučių, keleiviai kviečiami kreiptis elektroniniu paštu nuomone@ltglink.lt dėl kompensacijos, laiške prisegant kelionės bilietą ir nurodant banko sąskaitą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

:)))

o beretnykai pyksta, kad ju is seniu namu niekur neisleidzia...

Apie valstieciu transporta

Ka reikalingi tokie marsrutai? Valstieciai patvoriniai vazineja nebent i Lenkijos parduotuves apsipirkti, bet ir tai su savo bulkomis ir pasatais, o ne traukiniais. Tad nutraukite riedmenini transporta tevazineja autobusais senais.

kaimo bernas

dviračiu visai nemokamai, - ai ai ai jei gera subinė toli nuvažiuosi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS