T. Povilauskas: „valstiečiai“ turės švelninti poziciją dėl valstybės vaidmens versle | KaunoDiena.lt

T. POVILAUSKAS: "VALSTIEČIAI" TURĖS ŠVELNINTI POZICIJĄ DĖL VALSTYBĖS VAIDMENS VERSLE

  • 2

Rinkimus laimėjusi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga derėdamasi dėl koalicijos su kitomis partijomis turės sušvelninti savo poziciją dėl valstybės kišimosi į privatų verslą, sako SEB banko vyriausiasis analitikas Tadas Povilauskas, rašo "Verslo žinios".

"Manau, kad esminių skirtumų tarp TS-LKD ir LSDP programų nėra, tad svarbiausia bus susitarti, kaip valstybė nori kištis į privatų verslą. Manau, kad nei LSDP, nei TS-LKD tam nepritars, tad "valstiečiai" turės šitą kaip nors sušvelninti ir palikti tai rinkimų lozungams", - sako T.Povilauskas.

Vistų prekybos bendrovės "Gintarinė vaistinė" generalinė direktorė Rūta Bagdonavičienė mano, kad kalbos, jog įsteigus valstybines vaistines kainos šiame sektoriuje sumažėtų, neatitinka tikrovės, nes valstybinės vaistinės turėtų sąnaudų ir norėdamos išsilaikyti turėtų taikyti konkurencingas kainas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

dk

man net kraupu galvoti apie busima vyriausybe ir apie Lietuvos ateiti. Tie "valstieciu" rinkejai pamatys ko dar nemate - kai prablaives po savo euforijos. Dieve gelbek Lietuva!

Klausimėlis

Kokia iš viso ta "valstiečių" partija yra: kairioji, dešinioji ar raudonoji ? Pati būdama "katinu maiše " ieško bendrų interesų pas dešiniuosius ir kairiuosius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS