100 tūkst. eurų laimėjimą klaipėdiečiui atnešė savitarnoje pirktas bilietas | KaunoDiena.lt

100 TŪKST. EURŲ LAIMĖJIMĄ KLAIPĖDIEČIUI ATNEŠĖ SAVITARNOJE PIRKTAS BILIETAS

  • 4

Praėjusį sekmadienį „Teleloto“ olimpinę vasarą vainikavo žaidimas dėl Auksinės premijos – 100 tūkst. eurų piniginio prizo. Jo laimėtoju tapo Ramūtis iš Klaipėdos, sėkmę atnešusį bilietą įsigijęs dar ne visiems atrastu būdu – pats atsispausdinęs savitarnos kasoje.

Ramūtis pasakoja, kad savitarnos kasomis naudotis pradėjo jau daugiau nei prieš metus, pirmojo karantino metu, siekdamas sumažinti kontaktų skaičių apsiperkant. Ilgainiui vyras atrado, kad savitarnoje gali įsigyti ir savo mėgstamų loterijų bilietų.

„Pirmą kartą pardavėja parodė, kaip naudotis – viskas ten paprasta. Nuskenuoji norimos loterijos kortelę, sumoki ir išlenda ką tik atspausdintas bilietas. Ir laimingąjį, 100 tūkst. eurų atnešusį, bilietą pirkau savitarnoje, užsukęs į „Norfą. Beveik visada taip perku – greita, nėra eilių“, – dalinasi Ramūtis.

Būtent „Norfa“ yra pirmasis prekybos tinklas Lietuvoje, pasiūlęs savo pirkėjams loterijų bilietus įsigyti ir savitarnos kasose.

„Jau daugiau nei metus mūsų klientai naudojasi šia galimybe. Matome, kad dėl paprastumo ir patogumo ja besinaudojančių skaičius vis auga“, – sako „Norfos“ atstovas spaudai Darius Ryliškis. – Sveikiname laimėtoją Ramūtį ir linkime visiems mūsų klientams daug laimėjimų ateityje.“

Laimingojo bilieto savininko pasiteiravus, kokios emocijos jį aplankė tiek sužinojus, jog tapo pretendentu į Auksinę premiją, tiek galiausiai ją laimėjus, vyras sako, kad reagavo kaip ir dera pagal vardą bei būdą – ramiai.

Artimiesiems paskambinau jau po visko, po filmavimo – važiuodamas autobusu namo. Paskambinęs nustebinau ir liepiau nepraleist laidos.

„Nieko labai nesitikėjau, niekam nieko nesakiau. Į „Teleloto“ laidos filmavimą atvykau vienas, šeimai pasakęs, kad turiu reikalų Vilniuje, – pasakoja klaipėdietis. – Artimiesiems paskambinau jau po visko, po filmavimo – važiuodamas autobusu namo. Paskambinęs nustebinau ir liepiau nepraleist laidos“.

Kalbai pasisukus apie tai, kaip planuoja išleisti laimėtus 100 tūkst. eurų, Klaipėdoje gyvenantis vyras prasitaria, jog tikisi įgyvendinti svajonę – pasitraukti į užmiestį ir įsigyti ten kokį būstą.

Ramūčiui atitekusi Auksinė premija – tik vienas iš daugybės „Teleloto“ olimpinės vasaros prizų. Sidabrinė premija – 60 tūkst. eurų – atiteko Zitai iš Šiaulių, o Bronzinė premija – 40 tūkst. eurų – Ilonai iš Alytaus. Taip pat per dvylika vasaros savaičių „Teleloto“ žaidėjams atiteko net 30 „Toyota“ markės automobilių bei 3600 daiktinių vasaros prizų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

J

Šūdas

Skaitytoja

Čia reklama, po tokio laimėjimo bilietai vėl dvigubai pabrangs.

Anonimas

as neperku ir iskarto laimiu !))))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS