„Air Baltic“ iš Vilniaus skraidins į Krokuvą, iš Palangos – į Amsterdamą | KaunoDiena.lt

„AIR BALTIC“ IŠ VILNIAUS SKRAIDINS Į KROKUVĄ, IŠ PALANGOS – Į AMSTERDAMĄ

  • 1

Latvijos oro bendrovė „Air Baltic“ nuo kitų metų gegužės pradės reguliarius skrydžius iš Vilniaus į Krokuvą bei iš Palangos į Amsterdamą.

Skrydžiai vyks du kartus per savaitę: į Krokuvą – nuo gegužės 3 dienos, i į Amsterdamą – nuo gegužės 29 dienos, pranešė „Air Baltic“.

„Sustiprinsime savo pozicijas ir siekius augti, toliau gerindami susisiekimą iš Baltijos šalių“, – pranešime sakė „Air Baltic“ prezidentas ir generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Be to, bendrovė planuoja padidinti skrydžių dažnumą paklausiais maršrutais iš Vilniaus, tarp kurių – Paryžius, Miunchenas ir Talinas.

Bendrovė kitų metų vasaros sezono metu planuoja atidaryti iš viso 11 naujų maršrutų: 7 iš Latvijos, 2 iš Lietuvos ir 2 iš Estijos. Iš Rygos oro linijų bendrovė pradės reguliarius skrydžius į Alikantę (Ispanija), Kišiniovą (Moldova), Liublianą (Slovėnija), Prištiną (Kosovas), Skopjė (Šiaurės Makedonija), Sofiją (Bulgarija) ir Tiraną (Albanija).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ka tik gryzau is KROKUVOS

labai grazus miestas, draugiski zmones, sneka beveik visom kalbom isskirus lietuviu :) su goole maps, su viesuoju transportu tramvajai autobusai bilietas savaitei kainuoja 24 zlot galima skersai isilgai permaisyt miesta, maistas pigiau nei lietuvoj, bustas savaitei 300 eur... atostogoms pats tas... tiesa intelidzentams norintiems pagert pasitusint pasimust ir pasirurint pigiai ilgiau savaites mieste bus nuobodu... tiesiog lenkai labai religingi ju infrastruktura nepritaikyta jusu poreikiams... jus geriau... i palanga vaziuokit...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS