Artėjant Kalėdoms Kauno pramonininkų asociaciją papildė nauji nariai | KaunoDiena.lt

ARTĖJANT KALĖDOMS KAUNO PRAMONININKŲ ASOCIACIJĄ PAPILDĖ NAUJI NARIAI

Artėjant gražiausioms metų šventėms, daugelis skuba suskaičiuoti nuveiktus darbus ir pasiekimus. Gruodžio 7 d. Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija (KKPDA) subūrė visus savo narius į prieš Kalėdinę popietę. Joje svarbiausias laikas buvo skirtas susitikimui su Kauno arkivyskupu metropolitu Kęstučiu Kėvalu, kuris pasidalino mintimis apie tikrąją Šv. Kalėdų prasmę ir Advento laiką.

Kaip minėjo arkivyskupas, „dešimtyje Dievo įsakymų nėra tokio įsakymo, kaip dirbk, bet tikrai yra švęsk. Tad labai svarbu visiems Advento laike sugebėti sustoti, apmąstyti ir skirti laiko brangiems žmonėms, ramiai susėsti su artimaisiais prie bendro stalo“.

Susitikime dalyvavusius pramonės ir verslo bei mokslo institucijų vadovus sveikino KKPDA prezidentas Marius Horbačauskas, kuris pristatė du naujus asociacijos narius, gamintojus – „Stiklitos“ vadovą Rimantą Nemeikštį bei „A-Pak“ vadovą Andrių Vyšniauską.

Metus asociacija pabaigia su solidžia ir stipria Kauno regiono pramonininkų, verslo ir mokslo vadovų komanda. Kiti metai bus kupini iššūkių, tad atsikvėpus šventiniu laiku, vėl bus aktyviai koncentruojamasi į darbus – narių atstovavimą, bendradarbiavimą su savivaldos bei mokslo atstovais ir priemones, kurios padeda auginti regioną, skatinti jo inovacijų ir investicijų pritraukimą.

Gairės: KKPDA, nauji nariai
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

O kur

Turtingiausias, auksinį šikpuodžio turėtojas

Sveikinu

kaznaceju su naujais indelininkais i obsciaka!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS