Artėjantį žiemos sezoną „Airbaltic“ iš Vilniaus skraidins nauja kryptimi – Oslo Torp | KaunoDiena.lt

ARTĖJANTĮ ŽIEMOS SEZONĄ „AIRBALTIC“ IŠ VILNIAUS SKRAIDINS NAUJA KRYPTIMI – OSLO TORP

  • 0

Oro linijų bendrovė „AirBaltic“ skelbia, kad artėjantį žiemos sezoną iš Vilniaus skraidins nauja kryptimi – Oslo Torp (Norvegija). Pirmasis skrydis planuojamas šių metų spalio 29 d., oro bendrovė šiuo maršrutu planuoja vykdyti du skrydžius per savaitę.

„Šios Skandinavijos šalies sostinė bus pasiekiama dar patogiau. Sėkminga bendrovės „AirBaltic“ plėtra, kuri leidžia dar drąsiau planuoti skrydžius iš Lietuvos tik patvirtina, kad mūsų šalies rinka sparčiai bręsta ir tampa pasiruošusi keliauti toliau ir patogiau“, – sakė Lietuvos oro uostų generalinis direktorius Simonas Bartkus.

Planuojama, kad skrydžiai iš Vilniaus į Oslo Torp truks 1 valandą 55 minutes.

Be naujos krypties, „AirBaltic“ padidins skrydžių iš Vilniaus į Amsterdamą, Paryžių, Miuncheną, Taliną ir Berlyną dažnumą. Be to, oro bendrovė ir toliau skraidins iš Vilniaus į Lisaboną ir Hamburgą.

Artėjantį žiemos sezoną „AirBaltic“ planuoja iš viso atidaryti tris naujus maršrutus iš Baltijos šalių: Ryga–Madeira (Portugalija), Talinas–Kittilija (Suomija) ir Vilnius–Oslo Torp (Norvegija). Be to, aviakompanija padidins skrydžių dažnumą daugiau nei dešimčia esamų maršrutų iš šio regiono.

Naujuoju maršrutu bus skraidinama „Airbus A220-300“ orlaiviu – vienu efektyviausių komercinių orlaivių danguje.

„AirBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS