„Camelia“ reklamoje – naujai suskambusi žinoma daina ir tartum miuzikle šokantys veikėjai | KaunoDiena.lt

„CAMELIA“ REKLAMOJE – NAUJAI SUSKAMBUSI ŽINOMA DAINA IR TARTUM MIUZIKLE ŠOKANTYS VEIKĖJAI

  • 2

Mažų kainų vaistinių tinklas „Camelia“ pristato naują įvaizdžio klipą. Jame naujai suskambo daugeliui puikiai žinoma daina „Gera“, pagal kurią reklamos veikėjai ir Lietuvos metų vaistininkas šoka tarsi miuziklo žanro filme. „Gera, kai gali sutaupyti ir pasidalyti džiaugsmu su kitais“, – pabrėžiama klipe.

Praėjusio amžiaus 7-ojo dešimtmečio pabaigoje sukurta, iki šiol daugeliui puikiai žinoma daina „Gera“ (muzika M.Noviko, žodžiai A.Saulyno) suskambo naujai siekiant akcentuoti „Camelia“ vaistinių tinklo išskirtinumą ir mažų kainų įvaizdį.

„Mūsų lojalūs klientai puikiai žino – nėra prasmės išlaidauti, todėl ateina į mūsų vaistines ir reikalingas prekes įsigyja už mažą kainą – taip jie kasdien labai daug sutaupo“, – sako UAB „Nemuno vaistinės“, valdančios „Camelia“ vaistinių tinklą, vadovė Aušra Budrikienė.

Mūsų lojalūs klientai puikiai žino – nėra prasmės išlaidauti, todėl ateina į mūsų vaistines ir reikalingas prekes įsigyja už mažą kainą.

Pagrindinė klipo veikėja – energinga ir pozityvi moteris, racionali, nes šeima pasirūpina apsipirkdama ir pasitardama su specialistais „Camelia“ vaistinėje. Iš vaistinės moteris išeina puikiai nusiteikusi, o pakeliui sutinka savo senjorę mamą, vyrą ir sūnų, kuriais staiga reikia pasirūpinti. Moteris pasiruošusi visiems iššūkiams, nes ką tik apsipirko vaistinėje, o svarbiausia – už mažą kainą, todėl sutaupė. Ji dainuoja: „Gera, čia mažos kainos laukia visada. / Gera, jaučiuosi drąsiai šeimai pirkdama. / Aš sau leidžiu daugiau, nes sutaupau / Ir pasirūpinti visais pigu, sumani esu.“

Reklaminiame klipe nusifilmavo ir ilgametis „Camelia“ vaistininkas, pernai geriausiu Lietuvos 2020 m. vaistininku pripažintas Rimvydas Blynas.

2021 m. kovo mėnesį „Spinter“ atlikto reprezentatyvaus tyrimo duomenimis, didžioji dalis (49 proc.) respondentų mano, kad vaistinių tinkle „Camelia“ – mažiausios kainos. 41 proc. apklaustųjų teigia, kad šiose vaistinėse – geriausi pasiūlymai ir akcijos.

GALERIJA

  • Veikėja: pagrindinė „Camelia“ klipo veikėja – pozityvi ir racionali moteris.
  • „Camelia“ reklamoje – naujai suskambusi žinoma daina ir tartum miuzikle šokantys veikėjai
„Camelia“ vaistinės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Dunkanas Maklaudas

Kur žiuri reklamuotojai. Garsas atsilieka nuo teksto ir video. Šlykštu kai tai kartojasi diena iš dienos. O šiaip klipas geras.

Visai nepatiko

O merga atrodo kaip durnė. Primityvo dugnas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS