„Tele2“ žada gedimą galutinai pašalinti artimiausiu metu | KaunoDiena.lt

„TELE2“ ŽADA GEDIMĄ GALUTINAI PAŠALINTI ARTIMIAUSIU METU

  • 4

Mobiliojo ryšio operatorės „Tele2“ viename iš duomenų centrų įvykus gedimui, dalis klientų antradienio vakarą dar gali patirti nepatogumų, tačiau nesėkmingų skambučių skaičius sumažėjo, teigia bendrovė. Galutinai sutrikimą ketinama pašalinti artimiausiu metu.

 

 

„Tele2“ komunikacijos vadovas Andrius Baranauskas teigė, kad nesėkmingų skambučių sumažėjo 4-5 kartus.

„Dauguma skambučių sėkmingi. Skambučiai nukreipti, vaizdžiai tariant, į „aplinkkelį“, vis tiek žmonės gali naudotis paslauga. Bet tikrai žinome, kad dalis, 7-8 proc., skambučių vis dar gali būti nesėkmingi, todėl ir sakome, kad problema neišspręsta. Visi mūsų darbuotojai, kurie tik gali, dirba (...) Matome progresą, problemą žinome“, – BNS sakė A. Baranauskas.

Ryšio sutrikimų patiriantiems klientams bendrovė rekomenduoja perkrauti telefoną, bandyti skambinti kelis kartus.

Antradienio popietę fiksuotas gedimas viename iš dviejų bendrovės turimų duomenų centrų, aptarnaujančių skambučius. Dalį sugedusio centro apkrovos perėmė kitas duomenų centras.

Apie gedimą informavo skaitytojai

Mobiliojo ryšio operatorės „Tele2“ viename iš duomenų centrų įvyko gedimas, dėl to dalis klientų negali naudotis paslaugomis. Apie tai portalą informavo pasipiktinę skaitytojai, nuo vidurdienio susidūrę su techniniais nesklandumais. Jiems strigo mobilusis internetas, buvo neįmanoma prisiskambinti ir sulaukti skambučių.

„Gedimas yra centrinėje tinklo dalyje: turime du duomenų centrus, kurie aptarnauja skambučius, ir vienas jų dėl techninių gedimų neveikia“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė „Tele2“ komunikacijos vadovas Andrius Baranauskas.

Gairės: tele2, gedimas, ryšys, Andrius Baranauskas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

istorija

Kažkada, seniai seniai Tele 2 buvo patraukli kompanija, nes mokėdavo po 10 centų už minutę už vieną prakalbėtą minutę. Buvau ir aš tada pas juos. O vėliau dingo jų ryšys mano namuose ir pusę metų jie nei nebandė sutvarkyti. Tada vienašališkai nutraukiau sutartį su jais ir perėjau į Bitę. Tele2 bambėjo, ksambinėjo, šantažavo mane bent kartą į mėnesį. Vėliau nutilo. O praėjus 6 metams sulaukiau gąsdinimų iš Gelvoros, kurie, atseit, nupirko mano susidariusią skolą. Bet ir tie vėliau dingo. O po 9 metų vėl ėmė reikalauti pinigų. Padavė į teismą ir... pralaimėjo tą bylą. Bet nuo to laiko man Tele2 šlykšti kompanija, neičiau pas juos net jei veltui pasiūlytų.

vycka

ka tik daugiau gestu ju aparatura, nes vel gausim kokia 20gb

jo

ar ne per dažnai tie gedinai tele2
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS