Draudimo bendrovė draudžia keliautojus nuo terorizmo | KaunoDiena.lt

DRAUDIMO BENDROVĖ DRAUDŽIA KELIAUTOJUS NUO TERORIZMO

  • 0

Draudimas nuo teroro išpuolių draudimo bendrovėje „If“ įeina į standartinį kelionių draudimą – šios rizikos nereikia užsisakyti ar už ją mokėti papildomai.

Bendrovė nuo terorizmo grėsmės klientų sveikatą draudžia nuo 2002 m., kai pradėjo teikti kelionių draudimo paslaugą. Iki šiol visos kitos Lietuvoje veikiančios ne gyvybės draudimo bendrovės teroro išpuolius laiko išimtimi, kai kelionių draudimas negalioja.

„Visuomet stengiamės suteikti daugiau, nei iš mūsų tikimasi, nuolat vertiname esamas paslaugas ir siekiame jas tobulinti, kad kuo labiau patenkintume klientų poreikius“, – sako draudimo bendrovės „If“ asmens draudimo produkto vadovė Lina Aidukevičienė.

Terorizmo pavojaus išimtimi nelaiko ir „If“ kolegos Skandinavijos šalyse.

Draudimo bendrovė „If“ įsigijusiems kelionių draudimą būtinąsias medicinines išlaidas atlygins, net jeigu nukentėta dėl karo ar ypatingosios padėties, revoliucijos, sukilimo, maišto, riaušių, branduolinės energijos poveikio per pirmas 14 dienų nuo datos, kai prasidėjo minėti įvykiai.

Dvi savaitės – tai terminas, per kurį žmonės turėtų palikti neramumų apimtas teritorijas, nors skatinama tai padaryti nedelsiant. Žala nekompensuojama tik tais atvejais, kai į kelionę vykstama jau žinant apie neramumus ar prasidėjus dideliam karui.

Draudimo bendrovė „If“ šiemet jau kompensavo daugiau nei 153 tūkst. eurų nuostolių, patirtų keliaujant.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS