Ieškoma naujo Ignalinos AE generalinio direktoriaus | KaunoDiena.lt

IEŠKOMA NAUJO IGNALINOS AE GENERALINIO DIREKTORIAUS

  • 7

Energetikos ministerija skelbia naujo Ignalinos atominės elektrinės (AE) generalinio direktoriaus atranką.

Konkursas skelbiamas, nes birželio 21 dieną baigiasi dabartinio jėgainės vadovo Audriaus Kamieno penkerių metų kadencija. Jis įmonei vadovaus laikinai, kol bus paskirtas naujas vadovas, pranešė Energetikos ministerija.

Pasak jos, iš būsimo vadovo tikimasi efektyvaus darbo ir procesų valdymo įgyvendinant jėgainės uždarymo darbus, valdant jos išteklius. Būsimasis vadovas turėtų būti vadybos ir verslo administravimo, finansų, projektų valdymo, teisės ar technologijos mokslų magistras, turėti mažiausiai penkerių metų vadovavimo patirtį vidutinėje ar didelėje įmonėje ir dešimties metų patirtį planuojant ir įgyvendinant projektus.

Kandidatų paraiškų laukiama iki birželio 27 dienos.    

A. Kamienas jėgainėje dirba nuo 2015 metų, jis vadovavo Veiklos planavimo ir finansų departamentui, nuo 2018-ųjų vasario laikinai ėjo generalinio direktoriaus pareigas, o tų pačių metų birželį tapo nuolatiniu jos vadovu.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

kluonai

dar ten etatai yra...:d. Geda. Sukista jau 2milijardai eur es lesu tam uždarymui ir dar nieko...etatai ten yra...kas per pieva. Aišku kadangi tai yoatingos svarbos objektas viskas po devynias užraktais kur tie pinigai išėjo čia kaip su karinėms išlaidoms po auksiniu sauksu...taigi išvadą tokia, mokekite mokescius...

as , as, as

nieko pries 15 000 menesine alga... galima dali ir vokelije...

Kam

neveikiančiam objektui tiek reikalavimų ir dar kosminė alga?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS