Lietuvos oro uostai ieško kelių dešimčių darbuotojų | KaunoDiena.lt

LIETUVOS ORO UOSTAI IEŠKO KELIŲ DEŠIMČIŲ DARBUOTOJŲ

  • 0

Vilniaus oro uoste praėjusią savaitę sustiprinus patikras, Lietuvos oro uostai ieško kelių dešimčių darbuotojų – Vilniuje žadama įdarbinti daugiau nei 20 keleivių patikros specialistų.

Taip pat ieškoma ir terminalo asistentų, pranešė Lietuvos oro uostai.

„Sugriežtinus aviacijos saugumo patikrą, siekiame, kad ilgesnio laukimo laiko terminale iššūkiai būtų amortizuoti didinant darbuotojų skaičių aviacijos saugumo patikros postuose – norime, kad vienu metu galėtume patikrinti kuo daugiau keliautojų“, – pranešime sakė įmonės saugos ir saugumo departamento direktorius Vidas Kšanas.

Teigiama, kad aviacijos saugumo specialistai per mėnesį gali uždirbti apie 1,3 tūkst. eurų (po mokesčių), dirbdami 3-4 dienas per savaitę. Jie turės užtikrinti keleivių, jų daiktų patikras, tikrinti krovinius, prižiūrėti oro uosto atsargas ir transporto priemones, patenkančias ar jau esančias aerodrome.

Anot Lietuvos oro uostų atstovų, esminiai įgūdžiai suteikiami mokymų metu, tačiau iš kandidatų taip pat norima komunikabilumo, paslaugumo, bent vienos užsienio kalbos mokėjimo ir vidurinio išsilavinimo.

Darbui pagal terminuotas šešių mėnesių sutartis taip pat ieškoma terminalo asistentų, kurių pagrindinės pareigos – išvykstančių keleivių konsultavimas, papildomos informacijos ir pagalbos įvairiais klausimais teikimas. Teigiama, kad terminalo asistentai gali uždirbti daugiau nei 900 eurų (po mokesčių), dirbant 3-4 dienas per savaitę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS