„Maisto banko“ partnerių gretas papildė „Senukai“ | KaunoDiena.lt

„MAISTO BANKO“ PARTNERIŲ GRETAS PAPILDĖ „SENUKAI“

  • 1

Labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ partneriais tapo statybos, remonto ir buities prekių tinklas „Kesko Senukai“. Įmonė organizacijai aukoja maisto produktų.

„Džiaugiamės, kad Lietuvos įmonės rūpinasi socialiai pažeidžiamomis gyventojų grupėmis. „Kesko Senukams“ prisijungus prie mūsų organizacijos partnerių, ne tik galėsime maisto produktais aprūpinti stokojančius, bet ir dar tvirčiau prisidėsime prie mūsų aplinkos tvarumo“, – sako „Maisto banko“ vadovas Simonas Gurevičius.

„Kesko Senukai“, spalio pradžioje išplėtę prekybą maisto produktais, prisidėjo ir prie „Maisto banko“ iniciatyvų bei dovanoja maisto tiems, kam šiuo metu jo trūksta.

Pirmasis įmonės siuntinys su maisto produktais „Maisto banką“ pasiekė dar spalio pabaigoje. Dar šį mėnesį į organizaciją bus pristatytas antrasis siuntinys, kurio vertė – per 20 tūkst. eurų. Jame – bakalėjos produktai, konservuoti mėsos gaminiai, padažai.

Iš viso per pastaruosius penkerius metus „Kesko Senukai“ įvairioms socialiai pažeidžiamoms visuomenės grupėms remti yra skyrę per 150 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

o VAGYS ar papilde ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS