„Maximos“ klientai „Maisto bankui“ paaukojo produktų už daugiau nei 17 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

„MAXIMOS“ KLIENTAI „MAISTO BANKUI“ PAAUKOJO PRODUKTŲ UŽ DAUGIAU NEI 17 TŪKST. EURŲ

Prekybos tinklas „Maxima“ kartu su labdaros ir paramos fondu „Maisto bankas“ karantino laikotarpiu surengė specialią paramos akciją. Rezultatai ypač džiuginantys – „Maximos“ klientai sunkiai besiverčiantiems žmonėms paaukojo maisto produktų už daugiau nei 17 tūkst. eurų.

„Karantinas tapo iššūkiu daugeliui, todėl mes turėjome dar stipriau suremti pečius norėdami padėti tiems, kam buvo ar yra ypač sunku. Per kelias dienas nuo karantino pradžios kartu su „Maisto banku“ sugalvojome ir pasirengėme organizuoti specialią paramos akciją, skirtą surinkti maisto produktų. Vienas pagrindinių uždavinių buvo, kad produktų aukojimo būdas būtų kuo saugesnis. Taip mūsų parduotuvėse atsirado specialios paramos dėžės, į kurias klientai galėjo įdėti aukojamus produktus, išvengdami žmogiškojo kontakto“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė,

Skaičiuojama, kad akcijos laikotarpiu, nuo kovo 27 d. iki gegužės 31 d., „Maximos“ klientai į paramos akcijos dėžes įdėjo net 8,6 tonos maisto produktų, kurių vertė siekia daugiau nei 17 tūkst. eurų. Kaip ir buvo rekomenduota, dažniausiai klientai aukojo ilgo galiojimo maisto produktus: aliejų, miltus, įvairiais kruopas, cukrų, konservus.

„Esame ypač dėkingi visiems savo klientams, kurie aukojo. Nepaisant to, kad nuo pat karantino pradžios klientus skatinome savo apsipirkimus kruopščiai planuoti, visgi net ir apsipirkdami pastebimai rečiau, mūsų klientai pademonstravo išskirtinį sąmoningumą. Sudėtingu laikotarpiu jie nenusisuko nuo tų, kuriems buvo tikrai labai sunku ir dalį įsigyjamų maisto produktų aukojo“, – dalijasi E. Dapkienė.

„Maxima“ kartu su „Maisto banku“ – 17-tus metus iš eilės. Kiekvieną mėnesį „Maisto banko“ globojamiems žmonėms prekybos tinklas skiria maisto produktų už daugiau nei 40 tūkst. eurų. Taip sunkiai gyvenančius žmones kelis kartus per savaitę pasiekia įvairūs maisto produktai: duonos gaminiai, bakalėjos prekės. Šios paramos skyrimas „Maisto bankui“ nenutrūko ir per karantiną.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kopustas.

Bet Siukslevaldziai prie to nei Kapeikos Nedasidejo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS