„Norvegijos Kontaktų“ butai ir kotedžai: atsakinga miesto plėtra | KaunoDiena.lt

„NORVEGIJOS KONTAKTŲ“ BUTAI IR KOTEDŽAI: ATSAKINGA MIESTO PLĖTRA

  • 9

Pradėtas statyti butų kompleksas „Tyrlaukis“, kaip ir kiti trys naujausi „Norvegijos Kontaktų“ NT projektai – tai galimybė gyventi šalia gamtos, istorinių Kauno vietų, tuo pačiu neprarandant ir miesto privalumų. Tai būstai, kurie apima visa tai ir dar daugiau.

Pasakodami apie šiuos naujausius savo projektus „Norvegijos Kontaktai“ akcentuoja ne tik savo turimą patirtį ir įgytą klientų pasitikėjimą, bet ir tai, kad sklandi Kauno plėtra nebūtų įmanoma be miesto valdžios ir atsakingų įstaigų, institucijų bendradarbiavimo.

Tarpusavio bendradarbiavimo svarba

„Norvegijos Kontaktų“ generalinis direktorius Jonas Ambotas, apžvelgdamas praėjusius metus, visų pirma išskyrė verslo, miesto vadovų ir atsakingų įstaigų, institucijų bendradarbiavimo  svarbą, dėmesį atsakingai miesto plėtrai.

„Norime padėkoti miesto vadovams, savivaldybės vyr. architektui, „Kauno vandenų“, kitų įstaigų, atsakingų už darnią miesto plėtrą, atstovams. Mes, kaip atsakingi NT projektų vystytojai ir statytojai, esame suinteresuoti, kad Kaunas plėstųsi sklandžiai, harmoningai, kad visiems naujakuriams būtų užtikrinamos kuo geriausios sąlygos ir reikiama infrastruktūra“, – kalbėjo J.Ambotas, sveikinęs Savivaldybių infrastruktūros plėtros įstatymą ir juo NT vystytojams numatytas privalomus mokesčius už infrastruktūros plėtrą, kitus pakeitimus.

Gyvenimas gamtos apsuptyje

Naujausias „Norvegijos Kontaktų“ projektas – butų kompleksas „Tyrlaukis“, kylantis šalia IX-ojo Kauno tvirtovės forto, žadantis gamtos vaizdus. Būsite toli nuo miesto šurmulio, tačiau tuo pat metu būsite akimirkos atstumu nuo miesto teikiamų patogumų.

Panašiais vaizdais ir privalumais galės mėgautis ir netoliese – Kauno rajone, Giraitėje esančioje Abrikosų gatvėje, neseniai baigtų statyti šešių dvibučių „Šilainių Giraitės“ namų gyventojai.

„Norvegijos Kontaktų“ vizualizacija.

„Tyrlaukis“ statomas Šilainiuose, šalia Tyrlaukio gatvės esančioje V.Bičiūno gatvėje. Taip pat Šilainiuose, ant Milikonių kalno esančioje Žaibo gatvėje jau iškilę visi aštuoni modernaus daugiabučio „Du žaibai“ aukštai. Panoraminiai miesto vaizdai – garantuoti, kaip ir įspūdingi vaizdai iš trijų daugiabučių komplekso „Krėvės80”, kuris Dainavoje, V. Krėvės prospekte, prie pat neseniai atnaujintų Dainavos ir Draugystės parkų, bus baigtas statyti po metų.

Gyvenimas gamtos ir išskirtinių panoramų apsuptyje – veiksmingas vaistas bandant nutraukti tarsi užburtą nuolatinės įtampos ratą, didinti darbo našumą, reguliuoti patiriamo streso lygį, kelti kūrybingumą, o taip pat ir gyvenimo kokybę.

Unikalūs namai

„Norvegijos Kontaktų“ projektai išsiskiria tuo, kad pasirūpinama aplinkos sutvarkymu, o vietos parenkamos tokios, kad iš jų viskas būtų tarsi ranka pasiekiama.

Naujieji kompleksai labiausiai vilioja komforto, ramios kaimynystės ieškančius žmones bei šeimas. „Norvegijos Kontaktai“ siūlo puikias galimybes gyventi ne tik šalia istorinių objektų, bet ir šalia mokymo, gydymo įstaigų.

Ir netoliese „Tyrlaukio“ veikia ne vienas vaikų lopšelis-darželis, ne viena valstybinė ar privati mokykla, gimnazijos. Jau nekalbant apie laisvalaikio, pramogų, prekybos centrus, sporto klubus, net ir kino teatrą, baseiną.

Ieškantiems išskirtinio ir unikalaus dizaino, norintiems parodyti savo identitetą, „Tyrlaukis“, „Šilainių Giraitė“, „Krėvės80“ ir „Du žaibai“, – pats optimaliausias pasirinkimas. Ypač ačiū „Krėvės80“ projekto architektams UAB „Ugnius ir Architektai“ ir projekto „Du žaibai“ architektams UAB „Dalis erdvės“, o taip pat ir „Tyrlaukio“ bei „Šilainių giraitės“ projektų autoriams.

Privalumai: „Krėvės80“ kyla dviejų parkų kaimynystėje. / „Norvegijos Kontaktų“ vizualizacija.

Naujausi „Norvegijos Kontaktų“ pastatai yra aukščiausio energinio naudingumo A++ klasės  su mažomis energijos sąnaudomis, komfortiška garso izoliacija. Mažos energijos sąnaudos šiuo metu itin aktualu, nes šildymo kainos šalyje kopia į vis naujesnes aukštumas.

Be to, namai – skirtingais fasadais, tad galite būti tikri, kad gyvensite išskirtiniuose ir unikaliuose namuose.

Ši savybė suteikia pranašumą prieš kitus būstus. Tegul vertybės, identitetas atsispindės ne tik jūsų kasdieniniuose veiksmuose, bet ir jūsų būste.

„Norvegijos Kontaktų“ nekilnojamojo turto pardavimų vadovė Izabela Murauskaitė. / Įmonės nuotr.

Kaip minėjome, dar viena neatsiejama „Norvegijos Kontaktų“ NT projektų vystymo dalis – sutvarkytas gerbūvis. „Kiekvienas naujas gyventojas įsikels ne tik į komfortišką butą ar kotedžą, bet tuo pačiu ir džiaugsis jaukia aplinka”, – pasakojo „Norvegijos Kontaktų“ nekilnojamojo turto pardavimų vadovė Izabela Murauskaitė.

Kiekvienas naujas gyventojas įsikels ne tik į komfortišką butą ar kotedžą, bet tuo pačiu ir džiaugsis jaukia aplinka.

Nuosavas kiemas

Mintys apie nuosavą kiemą, rytinį arbatos puodelį terasoje tikriausiai neapleidžia daugybės žmonių. Ir linkusių gyventi atokiausiose vietovėse, ir pirmenybę atiduodančių miesto centrui.

Tokias svajones leidžia įgyvendinti „Tyrlaukio“ ir „Šilainių Giraitės“ projektai. Nuosava terasa ir galimybė ką nors skanaus gaminti lauke prie pat namų ištisus metus. O gal saulėlydžiai savame balkone? Kas tam gali būti abejingas?

Visiems „Tyrlaukio“ ir „Šilainių Giraitės“ pirmo ir antro aukšto butams priklauso po žemės sklypą. Sklypai aptverti segmentine tvora, dalis išklota trinkelėmis, kita dalis paruošta vejos sėjimui.

Pirmojo aukšto naujakuriai terasą gali įsirengti pagal savo norus, o antro aukšto butai turi erdvius balkonus. Bet kurį variantą pasirinkusio pirkėjo laukia malonūs privalumai.

Dėmesys šviesai ir sporto erdvėms

„Krėvės80“ gyventojų patogumui –  ypatingas dėmesys aplinkai, ir ramaus, ir aktyvaus laisvalaikio, sporto erdvėms, erdvios automobilių aikštelės.

„Du žaibai“ dar išsiskiria natūralaus būsto apšvietimo gausa – montuojami dideli itin aukštos kokybės veidrodiniai langai, puikiai atspindintys išorinę kaitrą ir perteklinę šviesą.

Be to, šio projekto kaimynystėje – VIII-asis Kauno tvirtovės fortas, Santarvės parkas ir Milikonių kalno apžvalgos aikštelė, o dalis butų – visiškai pritaikyti žmonių su judėjimo negalia reikmėms.

Su pilna ar daline apdaila?

Buto įsigijimas su pilna apdaila leidžia greičiau jame kurtis, nesukant galvos dėl dulkių, statybinės netvarkos, kitų neretai varginančių remonto aspektų, tokių kaip, ką išsirinkti apdailai.

Butas su pilna apdaila nukelia tiesiai prie interjero detalių planavimo ir priartina įkurtuves, kurios kelia tokį malonų jaudulį.

„Norvegijos Kontaktai“ pagal kliento poreikį gali pasiūlyti pilnos arba dalinės apdailos butus, su galimybe sujungti butus ir susikurti erdvesnį būstą.

Daugiau informacijos apie projektus:

www.tyrlaukis.lt

www.duzaibai.lt

www.kreves80.lt

www.silainiugiraite.lt

el. paštu izabela@norvegijoskontaktai.lt, tel.nr. +370 699 33334.

Projektų vystytojas – UAB „Norvegijos Kontaktai“.

GALERIJA

  • „Norvegijos Kontaktų“ butai ir kotedžai: atsakinga miesto plėtra
  • „Norvegijos Kontaktų“ butai ir kotedžai: atsakinga miesto plėtra
  • „Norvegijos Kontaktų“ butai ir kotedžai: atsakinga miesto plėtra
  • „Norvegijos Kontaktų“ butai ir kotedžai: atsakinga miesto plėtra
„Norvegijos Kontaktų“ vizualizacijos
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Klientas

Reikia, kad daugiau žmonių viešintų ir garsiai kalbėtų apie šiuos vystytojus! Gražiai kalba iki avanso pervedimo. Terminai vėluoja, meluoja apie galimą statybų stebėjimą iš dronų ( tokios medžiagos nepateikė tik tuščiai švaistėsi pažadais ) Iki pervedimo buvo tiek sutartyje nurodyta tiek žodžiu klausta dėl kainų. Minėjo, kad niekas tikrai nesikeis ir kainos liks stabilios. Užkrovė po avanso +15k ramiu veidu sakydami, kad grąžins avansą. KOL KAS AVANSO NEPERVEDĖ ir žinoma kaip be atmazų. Jų pilna! Nerekomenduoju. Nesiskaito su klientais!!!!!

Busto savininkas

Nepatikimi. Nuvaziuokit i abrikosu gatve namai atsilupe niekas netvarko. Tyrlauki sutartis pasirase kainas pakele 15k nepatinka grazina avansa ir parduoda kitiem. Pazekit atsiliepimu daugiau ir ivertinima rekvizituose. NEPATIKIMI!!!

Klientas

Gražus bendravimas baigsis po dokumentu pasirašymo,broka teks taisyti už savo pinigus arba per teismus . Siulyčiau pasirinkti kitus statytojus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS