Pigiausią maisto prekių krepšelį „Maxima“ užtikrino beveik visus metus: ir toliau mažiname kainas | KaunoDiena.lt

PIGIAUSIĄ MAISTO PREKIŲ KREPŠELĮ „MAXIMA“ UŽTIKRINO BEVEIK VISUS METUS: IR TOLIAU MAŽINAME KAINAS

  • 9

Beveik visus praėjusius metus pigiausią maisto prekių krepšelį užtikrino lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“. Kainas stebinčio portalo „Pricer.lt“ duomenimis, „Maxima“ 2023-uosius užbaigė išlaikydama mažiausios kainos lyderės poziciją ir 7 metus iš eilės gruodžio mėnesį užtikrino mažiausią pigiausių maisto prekių krepšelio kainą. Šiuos metus „Maxima“ pradeda tęsdama pirkėjų mėgstamų prekių ženklų produktų įprastų kainų mažinimą, taip suteikdama dar daugiau galimybių sutaupyti.

Pigiausią maisto prekių krepšelį „Maxima“ pernai užtikrino 11 iš 12-os mėnesių. Gruodį tinklo parduotuvėse buvo galima apsipirkti dar pigiau – lyginant su lapkričiu, „Pricer.lt“ stebimų būtiniausių maisto produktų krepšelio kaina buvo daugiau kaip 3 eurais mažesnė.

„Visus praėjusius metus nuosekliai siekėme užtikrinti savo pirkėjams galimybę apsipirkti mažiausiomis kainomis ir sutaupyti – tai patvirtina ir kainas stebinčio portalo ataskaita. Džiaugiamės, kad mažiausias kainas, pagal „Pricer.lt“, kaip ir jau 7 metus iš eilės, pavyko užtikrinti ir praėjusį gruodį, kai gyventojai ruošėsi šventėms ir dėl to patyrė daugiau išlaidų nei įprastai. Šiemet ir toliau stengsimės išlaikyti mažiausių kainų lyderės poziciją – pateisinti pirkėjų lūkesčius ir aukštai iškeltą mažos kainos kartelę“, – sakė prekybos tinklo „Maxima“ Pirkimų departamento direktorius Marius Tilmantas.

Kainas stebinčio portalo „Pricer.lt“ duomenimis, beveik visus metus „Maxima“ parduotuvėse pigiau nei kituose prekybos tinkluose buvo galima įsigyti bakalėjos prekių: avižinių dribsnių, ryžių, cukraus, taip pat juodojo šokolado ir makaronų.

Jau pirmąjį metų mėnesį – reikšmingai mažesnė įprasta grikių kaina

Be to, naujus metus „Maxima“ pradeda tęsdama ir įprastų prekių kainų mažinimą, kuris dar labiau praplės pirkėjų mėgstamiausių prekių sąrašą su mažesne įprasta kaina. Jau nuo sausio 9 d. reikšmingai mažinamos įprastos grikių kainos – savo mėgstamų prekių ženklų, tokių kaip „Extra line“, „Well done“, „Biorina“, „Galinta“ ir kt., grikių pirkėjai galės įsigyti iki 25 proc. mažesne įprasta kaina.

Anot M. Tilmanto, pirkėjams didesnę vertę siekiama sukurti tiek mažinant įprastas produktų kainas, tiek taikant specialias nuolaidas ir pasiūlymus. Pavyzdžiu, vien „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymai pirkėjams per mėnesį vidutiniškai leidžia sutaupyti daugiau kaip 5 mln. eurų. Prekybos tinklo duomenimis, net 89 proc. „Maxima“ parduotuvėse apsilankančių pirkėjų kasdien į savo krepšelius deda prekes su nuolaida.

Pigiausių maisto prekių krepšelio kainų reitingą galite rasti čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

eisiu dar į Topolį

Šiandien švieži kopūstai Norfoje - 0,49 euro, už 300 m Maximoje - 0,99 euro.

Pelėda

Neaiškios kokybės maisto prekės su Well done privačios firmos ženklu. Kas gali paneigti, kad tai nėra perpakuota produkcija, kurios galiojimo laikas jau buvo pasibaigęs. Tokios mintys kilo, kai Lietuvos valdžia davė leidimą prekiauti pasibaigusio galiojmo prekėmis. Lentynos nukrautos prekėmis su Well done ženklu. Maximoje nerasi nei kokybiškų, nei pigių maisto prekių. Vakar užėjau į parduotuvę ir ilgai rinkausi kiek kokybiškesnio maisto. Su krepšeliu priėjau prie kasų - o ten nėra pardavėjų. Kadangi aš nenoriu padirbėti veltui už pardavėją, tai teko palikti krepšelį prie kasų.

Sūduvis

Nors nepudrinkite smegenų apie tą PIGIAUSIĄ MAISTO PREKIŲ KREPĮELĮ, bet paaiškinkite kodėl jis brangesnis nei Lenkijoje ar net VOKIETIJOJE, tai palyginkite kainas ir minimalias pajamas tai bus suprantamiau?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS