SEB bankas atnaujina paslaugų planus papildydamas juos naujomis paslaugomis | KaunoDiena.lt

SEB BANKAS ATNAUJINA PASLAUGŲ PLANUS PAPILDYDAMAS JUOS NAUJOMIS PASLAUGOMIS

  • 11

Nuo šių metų balandžio 9 d. SEB bankas atnaujins paslaugų planus privatiems klientams papildydamas juos naujomis paslaugomis, pavyzdžiui, momentiniu draudimu nuo traumų, ir praplės esamų paslaugų apimtį, pavyzdžiui, suteiks didesnį grynųjų pinigų paėmimo limitą.

Klientai, turintys paslaugų planą ir kredito kortelę, galės naudotis ne tik kelionių draudimu, bet ir pirkinių draudimu mokėdami tik paslaugų plano mokestį. Be to, bankas pristatys mokėjimo korteles iš aplinkai draugiškesnės medžiagos – didžiąją dalį kortelės sudarys bioplastikas, gaminamas iš pašarinių kukurūzų atliekų. SEB bankas keis paslaugų planus ir verslo klientams.

„Prieš atnaujindami paslaugų planus privatiems klientams atlikome įvairaus amžiaus klientų apklausas ir atsižvelgėme į jų poreikius ir pageidavimus kartu su įprastomis kasdienėmis banko paslaugomis, tokiomis kaip pinigų pervedimas, naudojimasis mokėjimo kortelėmis, pageidavimu gauti įvairesnių paslaugų ir daugiau naudų iš vienų rankų. Kad teiktume didesnę naudą savo klientams, pridėjome naują paslaugą – momentinį draudimą nuo traumų. Be to, atsižvelgdami į infliaciją, augančias pragyvenimo išlaidas ir klientų pageidavimus kartais pasiimti daugiau grynųjų pinigų ir turėti daugiau lankstumo, nustatėme didesnį grynųjų pinigų limitą“, – komentavo Eglė Dovbyšienė, SEB banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė.

Anot jos, toliau lieka galioti ir įprasti klientų vertinami paslaugų planų privalumai, tokie kaip neriboti pinigų pervedimai į Europos šalis eurais be papildomo mokesčio, renkantis daugelį planų, galimybė pasiimti grynųjų pinigų iš bet kurio banko bankomato Lietuvoje ir visame pasaulyje be jokių papildomų SEB banko mokesčių, neribotas sąskaitų skaičius, renkantis daugelį paslaugų planų, kuris praverčia tvarkant savo asmeninius finansus ir į atskiras sąskaitas pervedant lėšų skirtingoms reikmėms, pavyzdžiui, kasdienėms išlaidoms, komunaliniams mokesčiams, transportui ir pan.

Kad teiktume didesnę naudą savo klientams, pridėjome naują paslaugą – momentinį draudimą nuo traumų.

 

Momentinis draudimas nuo traumų apims visus netikėtus nelaimingus atsitikimus, dėl kurių reikia apsilankyti skubios pagalbos skyriuje. Pavyzdžiui, paslydus ir susimušus ar susilaužius pirštą, ranką ar kitą kūno vietą, nusideginus ranką gaminant valgyti, įsipjovus atliekant buities darbus, susižeidus sportuojant ar užsiimant mėgstama veikla, pavyzdžiui, dirbant sode. Tereikės turėti nelaimingą atsitikimą liudijantį skubios pagalbos skyriaus gydytojo išduotą medicininį dokumentą, ir per dvi darbo dienas bus išmokama draudimo išmoka. Klientams, turintiems paslaugų planą KASDIENIS, ji sieks 50 eurų, KASDIENIS+ – 100 eurų, PREMIUM – 200 eurų. Toks momentinis draudimas nuo traumų paslaugų planų turėtojams galios ir užsienyje.

Didesnė išgryninama suma

Priklausomai nuo pasirinkto plano, klientai galės naudotis nuo 550 eurų per mėnesį (planas MINIMALUS) iki 2 tūkst. eurų per mėnesį (planas PREMIUM) grynųjų pinigų paėmimo limitu už paslaugų plano mokestį. Šis limitas galioja ne tik SEB bankomatuose, bet ir pasiimant grynųjų pinigų Lietuvoje ir užsienyje. Vadinasi, klientams nereikia ieškoti SEB bankomato ir prireikus grynųjų gali jų pasiimti ten, kur jiems patogu.

Aplinkai draugiškesnės mokėjimo kortelės. Siekdamas mažinti plastikinių kortelių poveikį aplinkai, bankas pristatys aplinkai draugiškesnes korteles nei plastikinės, turinčias mažesnį CO2 pėdsaką nei įprastos. Be to, debeto kortelės turės specialų apčiuopiamą įkirpimą, kuris padeda regėjimo negalią turintiems žmonėms patogiai ir intuityviai ja naudotis bankomatuose ir prekybos vietose.

Pirkinių draudimas. Klientai, turintys paslaugų planą ir kredito kortelę, galės naudotis ne tik kelionių draudimu, bet ir pirkinių draudimu mokėdami tik paslaugų plano mokestį. Ši draudimo paslauga taikoma kredito kortelių savininkų pirkiniams, atsiskaičius už juos kredito kortele ir fizinėse, ir e. parduotuvėse visame pasaulyje. Pirkinių draudimas apsaugo pirkinius nuo sugadinimo, sunaikinimo ar praradimo dėl bet kokio staigaus ir netikėto įvykio iki šešių mėnesių nuo pirkimo datos.

Brangiausiam ir didžiausią naudą suteikiančiam planui visus šiuos metus bus taikoma perpus mažesnė kaina – 3,5 euro per mėnesį.

 

Atnaujinti paslaugų planai privatiems klientams kainuos nuo 0,69 euro per mėnesį iki 7 eurų per mėnesį. Brangiausiam ir didžiausią naudą suteikiančiam planui visus šiuos metus bus taikoma perpus mažesnė kaina – 3,5 euro per mėnesį.

Jauni klientai (vaikai ir jaunimas) paslaugų planu naudosis nemokamai. Senjorai galės naudotis paslaugų planu, suteikiančiu neribotą sąskaitų ir pervedimų skaičių, 600 eurų per mėnesį grynųjų pinigų paėmimo limitą ir 50 eurų per metus momentinį draudimą nuo traumų, kitas naudas. Senjorams paslaugų planas KASDIENIS kainuos 1 eurą per mėnesį.

Atnaujintus paslaugų planus bus galima rinktis nuo balandžio 9 d., o dabartiniai paslaugų planai galios iki š. m. trečiojo ketvirčio – jam artėjant bankas informuos klientus apie tolesnius veiksmus.

Daugiau informacijos apie atnaujinamus paslaugų planus galima rasti SEB banko interneto svetainėje.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

ALGIRDAS.

Kuo mažiau naudotis jų paslaugomis , pigiau KAIMYNŲ PASLAUGOS .

Oi. Tikrai nerekomenduoju

Niekam nerekomenduoju šio banko. Pažiūrėkit patys. Tarnautojos nutriušę, atsiviepę, nemandagios. Iš šito banko išėjo visi. Nėra aišku, ar atitinka pinigų plovimo prevencijos reikalavimus. Galimai bankas svyla. Apie tai žinių buvo dar 2019-2020 m. Skelbta buvo. Galimai subyrės visiškai.

valio

solidarumo mokesciui! valio konservom! putinas ploja atsistojas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS