Sėkmės mėnuo „Teleloto“ žaidėjams: balandį laimėtas jau antras Aukso puodas | KaunoDiena.lt

SĖKMĖS MĖNUO „TELELOTO“ ŽAIDĖJAMS: BALANDĮ LAIMĖTAS JAU ANTRAS AUKSO PUODAS

  • 0

Praėjo vos kelios savaitės po to, kai populiariausia šalies loterija „Teleloto“ Lietuvai padovanojo jau 64-ąjį milijonierių – ir štai vėl laimėtas Aukso puodas. Vakar 450 473 eurų suma atiteko žaidėjui, bilietą pirkusiam Pakruojyje, maisto prekių parduotuvėje Vytauto Didžiojo g. 17.

„Visai neseniai kalbėjau, kaip smagu, kad pastaruoju metu itin stambių sumų laimėtojai pas mus lankosi bene kas mėnesį. Dabar jau galiu pasidžiaugti, kad dar dažniau! Žaidėjus išties lydi ypatinga sėkmė, – kalba „Teleloto“ organizuojančios įmonės „Olifėja“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas. – Gražus sutapimas, kad kaip tik balandį „Teleloto“ mini gimtadienį ir jau antrus metus iš eilės būtent šį mėnesį žaidėjams atitenka net po kelis Aukso puodus. Vos prieš porą savaičių sveikinome vilniečių porą, kurie vykdami žvejoti grįžo su lūkesčius pranokusiu laimikiu – 1 000 000 eurų vertės bilietu. O dabar nekantriai laukiame, kada galėsime paspausti ranką ir dar vienam Aukso puodo laimėtojui.“

„Olifėja“ laimėtoją kviečia pirmiausia susisiekti telefonu +370 5 275 17 51. Po to jo bus prašoma atvykti į loterijos atstovybę ir pristatyti laimingąjį bilietą.

Praėjusiais metais balandžio 18 d. Aukso puodas su daugiau nei 650 000 eurų iškeliavo į Tauragę, o balandžio 25 d. 400 347 eurų suma atiteko žaidėjui, bilietą pirkusiam Kaune.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS