Šilutiškis „Teleloto“ žaidėjas 20-ies metų senumo automobilį iškeitė į naująjį „Toyota Yaris Cross“ | KaunoDiena.lt

ŠILUTIŠKIS „TELELOTO“ ŽAIDĖJAS 20-IES METŲ SENUMO AUTOMOBILĮ IŠKEITĖ Į NAUJĄJĮ „TOYOTA YARIS CROSS“

  • 3

Praėjusį sekmadienį Dainius iš Šilutės rajono atsimins ilgai. Dalyvavęs naujame „Teleloto“ studijos žaidime „Laimėjimų dalybos“ vyras laimėjo naujutėlį automobilį.

Gavęs pakvietimą į laidą pamanė, kad klaida

Paprašytas pasidalinti savo sėkmės istorija Dainius pasakoja, jog loterijos bilietą, atvedusį į „Teleloto“ studiją, įsigijo internetu.

„Tą savaitę tai buvo vienintelis šios loterijos bilietas, kurį turėjau. Kai gavau pranešimą, kad jis laimėjo pakvietimą į studiją, iš pradžių pagalvojau, kad klaida įsivėlė. Iki šiol gaudavau laiškus tik kad po kelis eurus laimėjau. Tikrai nustebau, pirmą kartą taip sėkmė nusišypsojo“, – savo pirmąją reakciją prisimena šilutiškis.

Galiausiai įsitikinęs, kad kvietimas tikras, vyras visas savo mintis sutelkė į vieną norą – laimėti naują automobilį.

„Maniškė mašina skaičiuoja jau dvi dešimtis metų. Tad ir labai norėjau, ir jau tikrai reikėjo naujos. Važiavau į studiją nusiteikęs pasinaudoti visais man suteiktais šansais“, – pasakoja „Teleloto“ žaidėjas.

Septynetais paženklinta sėkmė

Ir progą laimėti automobilį Dainius gavo naujame studijos žaidime „Laimėjimų dalybos“. Šis žaidimas vyksta šešiais etapais, o po kiekvieno jų dalyviams siūlomos sumos už pasitraukimą.

Laikydamasis sau duoto pažado daryti viską, kad laimėtų automobilį, vyras nepasitraukė net gavęs 7700 eurų pasiūlymą. Ir žaidė iki galo.

„Įdomus sutapimas, jog mano žaidėjo numeris buvo septyni, o paskutinis likęs langelis irgi buvo pažymėtas septintu numeriu. Jį atvertęs ir sužinojau, jog laimėjau „Toyota Yaris Cross“! Tad šįkart septynetas tikrai buvo sėkmės skaičius“, – džiugiai pokalbį užbaigia naujo automobilio savininkas.

„Toyota Yaris Cross“ automobiliai „Teleloto“ žaidėjams pristatyti naujo loterijos sezono proga. Per mėnesį vien žaidėjams namuose jų bus išdalinta net dešimt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Chi

Džiaugiuosi už Tave. Važinėk saugiai!

Juozas

2022 m., o Teleloto organizuoja automobilių su mechaninėmis pavarų ... No comments.

kaunietė 1

Džiaugiuosi už Tave žmogau

SUSIJUSIOS NAUJIENOS