Spontaniškas pirkinys: alytiškė momentinėje loterijoje laimėjo 20 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

SPONTANIŠKAS PIRKINYS: ALYTIŠKĖ MOMENTINĖJE LOTERIJOJE LAIMĖJO 20 TŪKST. EURŲ

  • 10

„Kaip gali bilietas už 2 eurus laimėti 20 tūkst. eurų?“ – vis dar su nuostaba klausė Roberta iš Alytaus rajono, nors jos pačios istorija ir yra atsakymas. Pasirodo, sunkiai suvokiami dalykai nutinka labai paprastai. Sąskaitą penkiaženkle suma moteris papildė tiesiog su drauge užsukusi į parduotuvę ir spontaniškai sudalyvavusi momentinėje loterijoje „Lobių sala“.

Pirko tik vieną bilietą

Roberta pasakojo, kad įvairiose loterijose kartas nuo karto dalyvauja jau maždaug metus.

„Bet šįkart neplanavau pirkti. O kodėl vis tik nusipirkau, pati nežinau. Nesirinkau nei loterijos, nei bilieto – patį pirmą buvusį stovelyje paėmiau“, – spontanišką poelgį prisiminė moteris.

Ten pat, parduotuvėje, Roberta įsigytą bilietą ir nutrynė. Tačiau laimėjimo pirmiausia nepastebėjo, o po to – juo nepatikėjo.

„Šalia buvusi draugė tik giliai įkvėpė, sakydama „Ooo..“. O aš sau džiaugtis leidau tik kitą dieną – kai paskambinau į loterijos atstovybę ir įsitikinau, jog tai, ką matau, yra tiesa“, – juokėsi 20 tūkst. eurų laimėtoja.

Šalia buvusi draugė tik giliai įkvėpė, sakydama „Ooo..“.

Padės sūnui įsigyti automobilį

Paklausta, kokiais būdais lepinsis laimėjimu, Roberta prasitaria, kad pirmiausia lepins studentą sūnų.

„Jis prieš pusmetį išsilaikė teises, ilgai taupė mašinai, labai norėjo. Kai paskambinau pranešti, kad laimėjau, ir kad prisidėsiu prie pirkinio, jis buvo priblokštas, sakė, kad meluoju. O kitą dieną atlėkė namo džiūgaudamas“, – galimybe padėti savo atžalai džiaugėsi ir Roberta.

Laimėjimas praturtino ir Alytaus rajone gyvenančios šeimos Velykų stalą, taip pat leis pasigerinti buitį bei laisviau pasimėgauti vasara.

Robertai penkiaženklį prizą atnešusios momentinės loterijos „Lobių sala“ bilietas kainuoja 2 eurus. Laimėjimų nuo 2 iki 20 000 eurų dažnis: 1 iš 3,75. Įsigyti šios loterijos bilietų galima visose „Perlo“ ženklu pažymėtose prekybos vietose.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

lohotronas

Maksimum tai 100 euru buvo is loterijos kurios kaina 10 eur. O pralosta daug tukstamciu. Tai greiciausia reklama. Netikekit tom loterijom. Net olibetas jau atlniso kiek jis gali visur reklamuot savo suda. Jo, buvau 10 stuku laimejes. Ir ka? Norejau simta stuku ir pralosta 10 :) Bus 100, noresit milijono, ir nera tam galo. Labai greitai iskeliauja pinigai pas loteriju savininku. Jum duoda tik viena sansa, o jus sito nesuprantat ir kisat visus pinigus. Jie pamirso, kad santykis 1 prie 3.75 milijono. Tai reiskia tiket absurdiska.

A

Jei tai tiesa, tegu laimėjimas atneša tik džiaugsmą.

lll

netikiu svogeriu loterijom
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS