Sportbačių mados ateinančiais metais | KaunoDiena.lt

SPORTBAČIŲ MADOS ATEINANČIAIS METAIS

  • 0

Nesuklysime pasakę, jog sportbačiai yra viena populiariausių avalynės rūšių – ją renkamės ne tik aktyviam laisvalaikiui, bet ir stilingai kasdienybei. Nors šiuo metu renkamės šiltesnius apavus, įvairios nuolaidos priverčia pagalvoti ir apie naują šiltąjį sezoną – tuo labiau, kad jau dabar yra aišku, kokie sportiniai bateliai bus madingi ateinančiais metais. Siūlome susipažinti su būsimosiomis sportbačių tendencijomis – galbūt kai kurie apavai jau dabar yra Jūsų batų lentynose.

Moteriški sportiniai batai

Moterys ateinančiais metais nesuklys avėdamos vienus iš šių sportbačių:

· Masyvi konstrukcija. Didelius, sunkius tėčio batus primenančius sportbačius tarp madingiausių galėjome išvysti ir šiemet – jei spėjote juos įsigyti, tokią avalynę galėsite drąsiai avėti ir naujais metais. Priešingu atveju pravartu pagalvoti apie jos įsigijimą: masyvūs sportbačiai yra ne tik stilingi, bet ir praktiški, tad patogiai jausitės tiek sėdėdamos darbe, tiek nusprendusios pasivaikščioti. Galite išbandyti įvairiausius atspalvius ir medžiagas – svarbiausia, kad pats dizainas išliktų masyvus.

· Neoniniai atspalviai. Kalbant apie spalvas, reikėtų paminėti, kad ateinančiais metais ypač madingi bus neoniniai ir kiti ryškūs atspalviai. Tokių sportbačių netgi siūloma nederinti prie likusios aprangos, tačiau jeigu norite visą dėmesį sutelkti į kojas, nesuklysite pasirinkusios neutralesnius rūbus. Dar geriau jeigu suderinsite abi minėtas tendencijas ir rinksitės masyvius, neoninius apavus – tokia avalynė tikrai neliks nepastebėta. El. parduotuvėje „Pigu.lt“ sportbačiai moterims pasižymi plačiu asortimentu: čia tikrai pavyks surasti sau tinkamus.

Kalbant apie spalvas, reikėtų paminėti, kad ateinančiais metais ypač madingi bus neoniniai ir kiti ryškūs atspalviai.

 

· Balti sportiniai bateliai. Tokie avalynė jau tapo savotiška klasika, tad nieko nuostabaus, kad ją tendencijų sąrašuose išvysime ir būsimą šiltąjį sezoną. Po ryškių, masyvių madų, šie sportbačiai bus tarsi atgaiva – jie leis sukurti elegantiškesnį įvaizdį ir galės būti visiškai nepastebimi. Tokią avalynę galėsite priderinti net ir prie puošnesnių suknelių, tačiau ji lygiai taip pat tiks ir prie sportinio kostiumo.

Vyriški sportbačiai

Vyrams ateinantį šiltąjį sezoną reikėtų atkreipti dėmesį į šiuos sportinius batelius:

· Balti ir juodi atspalviai. Ką tik aptarti balti sportbačiai bus madingi ir tarp vyrų – jie bet kurį įvaizdį gali perkelti į šiek tiek aukštesnį lygį. Tiesa, drąsiai galima rinktis ir juodos spalvos apavus, kurie nustebins savo praktiškumu. Ant jų bus sunkiau pastebėti įbrėžimus ar nešvarumus – jei gyvenate aktyviai, tikrai įvertinsite šiuos pranašumus. Idealiu atveju batų lentynoje reikėtų turėti abiejų spalvų batus – tuomet būsite pasiruošę visoms galimoms situacijoms.

· Zomšiniai sportbačiai. Tokius sportinius batelius rekomenduojama rinktis tiems, kurie ieško prabangesnės išvaizdos, tačiau dėl to nenori paaukoti šiam avalynės tipui būdingo komforto – pasirinkę zomšą, suderinsite abu prioritetus. Tokie apavai drąsiai gali konkuruoti su klasikinio, nesenstančio stiliaus avalyne – jų derinimo galimybės yra labai plačios. Tiesa, lyjant ir esant drėgnam orui tai nebus geriausias pasirinkimas, tačiau sausomis vasaros dienomis tokia avalyne drąsiai galima praturtinti savo įvaizdį.

· Marga avalynė. Spalvingų sportbačių pasirinkimas yra puikus būdas pagyvinti bet kokią aprangą – jei manote, kad prieš tai minėti juodi ir balti atspalviai neatspindi Jūsų asmenybės, drąsiai galite rinktis margus atspalvius. Žymiausi dizaineriai ir didžiausios kompanijos dabar siūlo spalvingus, unikalius dizainus, kurie padės išsiskirti iš minios. Bet kokie panašūs sprendimai ateinančiais metais bus itin madingi, tad tik nuo Jūsų priklausys, kokioms avantiūroms būsite pasiryžę.

Žinodami, kokie sportbačiai bus madingi ateinančiais metais, jau dabar galėsite dairytis specialių pasiūlymų, kurie padės juos įsigyti palankesnėmis sąlygomis. Beliks tik nuspręsti, kurias tendencijas norėsite prisijaukinti – bet kuriuo atveju patariama išlikti savimi.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS