„Teleloto“ Aukso puodą laimėjo jaunas pakruojiškis: skirs savarankiško gyvenimo pradžiai | KaunoDiena.lt

„TELELOTO“ AUKSO PUODĄ LAIMĖJO JAUNAS PAKRUOJIŠKIS: SKIRS SAVARANKIŠKO GYVENIMO PRADŽIAI

  • 5

Praėjusį sekmadienį Lietuvą apskriejo žinia, jog populiariausioje šalies loterijoje jau antrą kartą per mėnesį laimėtas Aukso puodas. Netrukus paaiškėjo, jog beveik pusės milijono – 450 473 eurų – savininku tapo vos trečią dešimtį įpusėjęs pakruojiškis Deividas (vardas pakeistas dėl laimėtojo saugumo). Į loterijos atstovybę vaikinas atskubėjo iš oro uosto, mat vos prieš kelias dienas buvo išvykęs į užsienį. O paklaustas, kam planuoja skirti tokį solidų laimėjimą, su džiaugsmu kalbėjo apie atsiveriančias naujas galimybes ir savarankiško gyvenimo pradžią.

Sėkmė laukė prie pat namų

Pastarąją savaitę Deividas patyrė tiek visko, jog dalies įvykių net negali paaiškinti.

„Ketvirtadienį, užsukęs į vietinę Pakruojo parduotuvę apsipirkti, nusprendžiau paimti ir „Teleloto“ bilietą. Šeimoje yra kartas nuo karto loterijose sudalyvaujančių. Ir pats buvau kelis kartus iki tol pirkęs bilietų. Bet dažnai tikrai nepirkdavau – tad nežinau, kodėl tąkart vis tik paėmiau. Tiesiog šovė mintis“, – atrasti atsakymą, kas paskatino įsigyti laimingąjį bilietą, vis dar mėgina vaikinas.

Kad ypatingų lūkesčių laimėti neturėjo, rodo tai, jog net nesulaukęs žaidimo vaikinas išvyko į užsienį.

„Šeštadienį kartu su sese išvykome iš Lietuvos. Buvome susiruošę kurį laiką padirbėti svetur. Pirmadienį atradau, kad su savim pasiėmiau ir bilietą. Tad nusprendžiau jį internetu pasitikrinti. Tada ekrane pamačiau kažką nesuvokiamo“, – apie tai, kaip sužinojo tapęs 450 473 eurų laimėtoju, pasakoja pakruojiškis.

Netikėjo visa šeima

Netrukus žinia Deividas pasidalino su šeima. Tačiau artimiesiems mintis apie laimėjimą atrodė dar neįtikinamesnė.

„Sakė, kad čia juokai ar apgaulė. Tad skambinau ir į loterijos atstovybę. Ten patikino, kad laimėjau ir pakvietė pristatyti laimingą bilietą. Tad kartu su sese nusipirkome bilietus atgal į Lietuvą ir skubiai parvykom visko susitvarkyti“, – kaip „Teleloto“ bilietas parvedė į gimtinę, pasakoja vaikinas.

Laimėjimas – savarankiško gyvenimo pradžiai

Paklaustas, ką planuoja veikti su laimėta suma, Deividas sako, kad pirmiausia viską gerai apgalvos ir pasvers. O tada pradės kurti savarankišką gyvenimą, apie kokį svajojo.

„Planuoju pirkti sau būstą. Dėl automobilio – iki šiol neturėjau vairavimo teisių, bet dabar bus proga išsilaikyti. Žinoma, ir šeimai padėsiu – tėvams, sesei, broliui“, – vardina jaunasis laimėtojas.

Per šį balandį „Teleloto“ žaidėjai išsidalino daugiau nei 2 500 000 eurų. Vien Aukso puodas šį mėnesį laimėtas net dukart. Vos prieš porą savaičių iki pakruojiškio sėkmės pagrindinis loterijos prizas atiteko ir vilniečių porai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Faktas

Aferistai kraunasi turtus iš žmonių kvailumo.didesnė tikimybė kad nutrenkė perkūnas negu kažką laimėsite

Chi

Laimės vaikas, sėkmės gyvenime, vyruti!

aferu maisas.

Netikekit prizais. Cia reklama. Nieks ten nieko nelaimi. Po simta bilietu perkama vienu zodziu kiekviena. Didziausia laimejimo suma - 2 eur. Loterijos biletuose didziausia suma - 100 eur. O palaidoti tukstanciai per menesi. Visiskas absurdas. Geriau paaukokite sergantiems veziu vaikams tiesiogiai ateikit ir paduokit pinigus ju tevams. Niekam neveskite i saskaitas. Pilna apgavyku ir sukciu. Viso geriausio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS