„Teleloto“ Aukso puodo laimėtoja tą pačią savaitę sužinojo, kad papilnės ir sąskaita, ir šeima | KaunoDiena.lt

„TELELOTO“ AUKSO PUODO LAIMĖTOJA TĄ PAČIĄ SAVAITĘ SUŽINOJO, KAD PAPILNĖS IR SĄSKAITA, IR ŠEIMA

  • 8

Populiariausioje šalies loterijoje „Teleloto“ laimėtas jau 194-as Aukso puodas. Jis atiteko kaunietei Laimai, kurią pastaruoju metu geros žinios lanko viena po kitos. Tą pačią savaitę moteris sužinojo ir apie daugiau nei pusės milijono eurų laimėjimą, ir apie būsimą giminės pagausėjimą.

Penketų magija

550 tūkst. eurų žaidėjai atnešė „Teleloto“ bilietas, kurį moteris pirko penktadienį, rugsėjo 15 dieną. Tai buvo penktas tą savaitę moters įsigytas bilietas.

„Įprastai perku vieną ar kelis bilietus, tačiau tąkart nusprendžiau išbandyti tokią taktiką – po vieną bilietą įvairiose vietose įsigijau kiekvieną darbo dieną. Sekmadienį su jais sėdau prie televizoriaus, bet supratau, kad visų penkių vienu metu braukyti nespėsiu. Tai išsirinkau vieną – taip jau pasitaikė, kad būtent tą laimingąjį“, – prisiminė kaunietė.

Žaidimui įpusėjus Laima jau džiaugėsi, nes pavyko užbraukti kampus. Iki tol tik nedideles sumas laimėdavusi moteris net nenujautė, kad netrukus užsipildys ir visa bilieto lentelė.

Nors savomis akimis mačiau, kaip riedėjo kiekvienas kamuoliukas, ir sava ranka užbraukiau visus skaičius – protas atsisakė suvokti, kas įvyko.

 

„Nors savomis akimis mačiau, kaip riedėjo kiekvienas kamuoliukas, ir sava ranka užbraukiau visus skaičius – protas atsisakė suvokti, kas įvyko. Po žaidimo lyg tarp kitko nusiunčiau bilieto nuotrauką dukrai. Ir, kaip buvau planavusi, išėjau pasisvečiuoti pas kaimynę“, – juokdamasi pasakojo daugiau nei pusės milijono eurų laimėtoja.

Dalis laimėjimo – ir pasaulį dar tik išvysiančiam anūkui

Vis tik netrukus sunkiai suvokiamas laimėjimas įgavo realų pavidalą – kaunietės sąskaita pasipildė solidžia suma. Pasiteiravus, ką planuoja veikti su ja, Laima nušvinta ir ima kalbėti apie dukrą.

„Netrukus po to, kai pranešiau jai apie savo sėkmę, ji man pranešė apie savąją – laukiantį šeimos pagausėjimą. Turėsiu dar vieną anūką. Mano didžiausias noras, kad dukra ir jos šeima gyventų patogiai, todėl padėsiu jiems įsigyti naują būstą“, – planais dalijosi žaidėja.

Laima – pirmoji Aukso puodo laimėtoja naujame „Teleloto“ sezone. Po praėjusį mėnesį įvykusio loterijos atsinaujinimo žaidėjų laukia dažnesni bei didesni laimėjimai. Kampai, eilutė ir įstrižainės baigiamos žaisti išriedėjus nebe 40, o 41-am kamuoliukui. Aukso puodo pradinė suma paaugo nuo 400 tūkst. iki 500 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

As

Saunuole Laima...ir toliau taip,kad sektusi...

Vemti norisi

Net nežiūriu to š.... vienas žmogų suvažinėjęs kita amžinai verkianti apie savo autistą.Ot porelė.

...

Ten koks giminaitis loterijos laimejo, seniai aisku :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS