Telšiuose pirktas „Teleloto“ bilietas nuvedė į Ispaniją | KaunoDiena.lt

TELŠIUOSE PIRKTAS „TELELOTO“ BILIETAS NUVEDĖ Į ISPANIJĄ

  • 11

Legendinėje loterijoje „Teleloto“ telšiečių šeima laimėjo išskirtinį prizą – butą Ispanijoje. Laimingą loterijos bilietą žaidėjas pirko Telšiuose ir Kalėdų proga dovanojo žmonai, o studijoje jiems atstovavo dukra Jurgita. Ji praėjusią savaitę pirmoji ir leidosi į kelionę apžiūrėti šeimai netikėtai atitekusio nekilnojamojo turto.

Pirmas įspūdis: „Kaip sapne“

Du eurus kainavęs „Teleloto“ bilietas telšiečiams virto kelių šimtų tūkstančių eurų vertės trijų kambarių butu su terasa – visai šalia Viduržemio jūros. 

Jurgita pasakoja, jog prieš kelionę į saulėtą Ispaniją galvoje jau turėjo susikūrusi vaizdą, kaip jos šeimos laimėtas būstas galėtų atrodyti – tačiau realybė viršijo lūkesčius.

„Tiek butas, tiek aplink visas kvartalas naujas – labai tvarkinga, skoninga, apgalvota. Sužavėjo išlaikytas privatumas – apartamentai turi atskirą įėjimą. Vaizdas pro langus – kaip sapne. Iš vienos pusės jūra, iš kitos pusės kalnai. Vasario pradžioje – lauke jau šešiolika laipsnių šilumos, šviečia saulė. Tikra atgaiva ir kūnui, ir sielai“, – pirmaisiais įspūdžiais svečioje šalyje dalinosi moteris.

Organizatorių nuotr.

Kitą kartą vyks su visa šeima

Šįkart laimėtame bute Jurgita lankėsi su vyru bei „Teleloto“ komanda. Tačiau vaizdais telefonu nuolat dalinosi ir su Telšiuose likusiais tėvais.

„Stengiausi juos supažindinti bent su aplinka, nes jausmo, kuris apima čia atvykus, neįmanoma perteikti. Pavasarį planuojame atkeliauti visi kartu – su tėvais, sese, vaikais. Sūnus klausė, ar ten yra kur sportuoti. Sakau, kaip tik teniso kortą baigia įrengti, aplink pilna bėgiojimui skirtų takų. Galima baseine plaukioti ar jūroje, galima kopti į kalnus. Galima pasivaikščioti, susipažinti su vietine kultūra, architektūra. Mane Ispanija žavi – šioje šalyje su vyru praleidome ir medaus mėnesį. O tėvai nėra čia lankęsi, tad jiems įspūdžiai bus dar gilesni“, – tikėjosi moteris. 

Laimėjo tarp keturiasdešimt kandidatų

Dar niekada iki šiol „Teleloto“ nesiūlytą prizą – butą užsienyje – Telšiškių šeima laimėjo praėjusio šventinio laikotarpio metu. Per penkias savaites paaiškėjo net 40 pretendentų, o po penkių studijoje vykusių pusfinalių iš jų liko penki finalininkai.

Galiausiai, sausio 8-ąją, iš finalinio penketo sėkmė pasirinko būtent savo tėvams atstovavusią Jurgitą.

„Stengiausi atvykti nieko nesitikėdama, kad netektų nusivilti. Tad kai atidariusi pasirinktą dovaną pamačiau užrašą „Butas Ispanijoje“, buvau priblokšta. Net tėvams iš karto nepranešiau – tiesiog po filmavimo parašiau žinutę, kad viskas praėjo normaliai – vakare pažiūrėkite laidą. Žinau, kad jie labai džiaugėsi, žinią apie laimėjimą pasitiko apsikabinę“, – pasakojo Jurgita.

Švenčia ir parduotuvė, kurioje pirktas laimingas bilietas

Galiausiai butu Ispanijoje virtusį „Teleloto“ bilietą Jurgitos tėtis pirko „Mon“ prekybos centre, esančiame Kauno g. 21, Telšiuose.

Šioje parduotuvėje apsilankė ir loterijos bilietų platintojo „Perlas Network“ atstovai, kurie pasveikino bei apdovanojo parduotuvės kolektyvą.

„Laikomės požiūrio, jog sėkmė yra ne tik įsigyti laimingą bilietą – bet ir jį parduoti. Tad jau kurį laiką įgyvendiname projektą „Laiminti parduotuvė“ – įvykus stambesniems laimėjimams sveikiname parduotuvių, kuriose buvo parduoti laimingieji bilietai, darbuotojus“, – paaiškino „Perlas Network“ prekybos direktorius Tadas Malinauskas.

GALERIJA

  • Telšiuose pirktas „Teleloto“ bilietas nuvedė į Ispaniją
  • Telšiuose pirktas „Teleloto“ bilietas nuvedė į Ispaniją
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Jauciasi mazarasciu pavydas

Kurie niekad nenusiperka bilieto??

tai

tik dar 1 brangus budas tautu naikinimo svab programoje ===

Marius

Sudo straipsnis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS