Žiniasklaida: „Vičiūnų“ atstovai susitikimuose su Kubos ministru atstovavo Rusijai | KaunoDiena.lt

ŽINIASKLAIDA: „VIČIŪNŲ“ ATSTOVAI SUSITIKIMUOSE SU KUBOS MINISTRU ATSTOVAVO RUSIJAI

  • 10

Iš Rusijos iki šiol nepasitraukusi Kauno mero Visvaldo Matijošaičio šeimos valdomos „Vičiūnų“ grupės Sovetsko gamykla „Vičiunai-Rus“ Maskvoje aukščiausiu lygiu atstovauja Rusijos maisto pramonei, skelbia LRT radijas.

Pasak jo, Sovetske (Kaliningrado sirtyje) veikiančios įmonės „Vičiunai-Rus“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Rolanas Ozarinskas ir tiekimo vadovas Edgaras Pečiulis pernai balandį Maskvoje susitiko su Kubos maisto pramonės ministru ir jo atstovais. Susitikimams tarpininkavo abiejų šalių ambasados.

Nurodoma, kad „Vičiunai-Rus“ vadovai buvo pristatyti kaip Rusijos maisto pramonės pasididžiavimas.

Lietuvos valdžia sako smerkianti tokį įmonės sprendimą ir žada siekti, kad „Vičiūnų“ grupei nebūtų leista dalyvauti viešuosiuose pirkimuose.

Valstybės saugumo departamentas mano, kad taip Lietuvos investuotojai Rusijoje gali būti veikiami Kremliaus. Įmonės vadovai atsisakė komentuoti susitikimą, nes esą nenori pakenkti įmonės pardavimo procesui. Ekspertai siūlo lietuvių kapitalo įmonę traktuoti kaip Rusijos bendrovę.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Jau

Papuolė šūdukai . Turės reikalū bagotai . Valio .

Kaunietis

nesu joks kaunietis, o KOLORADINIS VATOS GABALAS, tikri kauniečiai parduotų savo motinas už pigesnes krabų lazdeles

Kaunietis

Šaunuolis VISVALDAS MATIJOŠAITIS, kad vysto savo verslą RUSIJOJE, kad palaiko gerus santykius su RUSIJA ir turi gerus atsiliepimus, jaučiu greitai liunzzzzbirbiu šutvės padugnės sprogs iš pavydo arba infarktus gaus, o senis kuprotas apsisnargliavęs liunzzzzbirbys iš vis padvės iš pykčio, kauniečiai palaiko MERĄ VISVALDĄ MATIJOŠAITĮ ir jo komanda, sekmės darbe
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS