Velykų laikotarpiu traukinių eismas tarp Vilniaus ir Klaipėdos bus atnaujintas | KaunoDiena.lt

VELYKŲ LAIKOTARPIU TRAUKINIŲ EISMAS TARP VILNIAUS IR KLAIPĖDOS BUS ATNAUJINTAS

  • 0

Traukinių eismas tarp Vilniaus ir Klaipėdos Velykų laikotarpiu – nuo kovo 28 dienos iki balandžio 2 dienos – bus visiškai atnaujintas, be to, kursuos didesni jų sąstatai. Visais kitais maršrutais traukiniai kursuos įprastai, skelbia „Lietuvos geležinkelių“ grupės keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“.

„LTG Link“ vadovė Kristina Meidė sako, kad nepaisant ruožo Radviliškis–Klaipėda elektrifikavimo darbų, keleiviams norima pasiūlyti kuo patogesnį susisiekimą traukiniais.

„Velykų laikotarpiu elektrifikuojamoje geležinkelio atkarpoje kursuos visi įprasti traukinių reisai. Maršrutais Vilnius–Šiauliai–Klaipėda bus galima keliauti pagal įprastą tvarkaraštį ir maksimaliai dažnai“, – pranešime sakė K. Meidė. 

Po Velykų traukiniai tarp Vilniaus ir Klaipėdos vėl kurį laiką kursuos tik tada, kai nevyks darbai: ankstyvais rytais ir vakarais, o sekmadieniais – įprastai.

Esant galimybei tam tikromis atkarpomis pirmadieniais–šeštadieniais taip pat kursuos sutrumpinti reisai – artimiausiomis savaitėmis traukiniai su visais tarpiniais sustojimais kursuos tarp Vilniaus ir Šiaulių, o nuo kovo 28 dienos papildomi du reisai pirmadieniais kursuos tarp Vilniaus ir Šiaulių.

Visus ruožo elektrifikavimo darbus planuojama užbaigti 2025 metų antrąjį ketvirtį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS