Jaunąjį teatro žiūrovą kviečia nuotaikingas premjerinis spektaklis „Mikė Pūkuotukas ir kiti“ | KaunoDiena.lt

JAUNĄJĮ TEATRO ŽIŪROVĄ KVIEČIA NUOTAIKINGAS PREMJERINIS SPEKTAKLIS „MIKĖ PŪKUOTUKAS IR KITI“

  • 0

Spalio 2 d. 12 ir 14 val. Vilniuje, Menų spaustuvėje vyks žaisminga, kupina subtilios išminties ir nevaržomo vaikiško šėliojimo pemjera „Mikė Pūkuotukas ir KITI“.

Tai naujausias rankų šešėlių teatro „Budrugana Lietuva” spektaklis. Šis teatras vienintelis Lietuvoje kuria spektaklius į juos įtraukdamas unikalią, retai naudojamą ir gilias tradicijas turinčią rankų šešėlių techniką. Šįkart paslaptinga rankų šešėlių teatro magija įtaigiai persipindama su aktorių vaidyba į sceną perkelia geraširdžio, visų vaikų mėgstamo ir mylimo personažo meškiuko Mikės ir jo draugų istorijas.

„Mikė Pūkuotukas ir KITI“ – tai interaktyvus spektaklis, skirtas ikimokyklinio ir pradinių klasių amžiaus vaikams,  sukurtas pagal vienos populiariausių A. A. Milne knygos „Pūkuotuko pasaulis“ ištraukas. Spektaklio autorės jaunuosius žiūrovus kviečia atrasti nepaprastai iškalbingą rankų šešėlių teatro pasaulį bei pakeliauti po paslaptingąją Šimtamylę girią. Girioje žiūrovai kartu su Mike Pūkuotuku bei jo draugais, pasiners į netikėtus nuotykius, kartu įveiks iškilusius iššūkius ir švęs draugystės dovaną.  Naivaus, geraširdžio spektaklio pagrindinio veikėjo Mikės Pūkuotuko išmintis primins žiūrovams draugystės, meilės ir atidumo vienas kitam jausmus. Todėl spektaklis tikrai sudomins ne tik jaunuosius žiūrovus, bet ir jų tėvelius.

„Kai tik tave pamačiau, iš karto supratau, kad mūsų laukia nuotykiai“, – šiais Mikės Pūkuotuko žodžiais spektaklio kūrėjos kviečia žiūrovus susitikti jau Spalio 2 d. ir pasinerti į spektaklyje laukiančius nuotykius.

Spektaklio režisierė ir dramaturgė Miglė Remeikaitė, vaidina aktorės Eglė Agota Matulytė ir Adelina Skalandytė.

GALERIJA

  • Jaunąjį teatro žiūrovą kviečia nuotaikingas premjerinis spektaklis „Mikė Pūkuotukas ir kiti“
  • Jaunąjį teatro žiūrovą kviečia nuotaikingas premjerinis spektaklis „Mikė Pūkuotukas ir kiti“
Teatro nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS