Romantiškoji V. Radvilė kviečia į koncertą Vilniuje po žvaigždėmis | KaunoDiena.lt

ROMANTIŠKOJI V. RADVILĖ KVIEČIA Į KONCERTĄ VILNIUJE PO ŽVAIGŽDĖMIS

  • 0

Projektas „Bardai tarp žvaigždžių“ Vilniaus universiteto planetariume ir gruodžio mėnesį džiugins klausytojus teisingos muzikos koncertais. Gruodžio 13 dieną, 19 val. į susitikimą su klausytojais kvies romantiškoji atlikėja Vilija Radvilė, kuriai smuiku pritars Oksana Sadauskienė, o violončelės partijas atliks Kornelija Petkutė.

Vilija Radvilė – dainų autorė ir atlikėja, su daina keliaujanti per gyvenimą. Rokiškyje gyvenanti atlikėja pastaruoju metu sparčiai populiarėja dainuojamosios poezijos pasaulyje, o artėjančių švenčių proga trio gražiausias dainas atliks ir romantiškoje planetariumo erdvėje. Pristatydama save Vilija sako: „Kūryba man – gyvybiškai reikalingas pomėgis. Kad nesusprogčiau. Nuo jausmų, gamtos grožio, mažų kasdienybės stebuklų. Viską sudedu į dainas ir paleidžiu. Dainoms užgimti reikia sulaukti tylos ir erdvės. Su kolege smuikininke Oksana muzikuojame beveik pusę amžiaus. Smuiko melodija ir tekstas dainoje, lyg dvi draugės ant suoliuko parke, kalbasi, džiūgauja, šėlioja, liūdi... 2013 m įrašėme autorinių dainų albumą „Iki Tavęs“, 2017 m – albumą „Pašauktas vardu“. Koncerte atliksim tiek naujas, tiek laiko išklausytas dainas“.

Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kviečia susitikti Vilniaus universiteto planetariume ir kartu padaryti pasaulį bent kiek šviesesnį.


Bilietus platina tiketa.lt bei likus 1 val. iki renginio pradžios prie salės durų.

Bilietų kaina 10 eurų. Koncerto dieną – 12 eurų.

Informacija tel. 8 672 23266.

El. paštas: koncertai@bardai.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS