Šv. Kotrynos bažnyčioje gražiausias spektaklių dainas atliks žinomi aktoriai | KaunoDiena.lt

ŠV. KOTRYNOS BAŽNYČIOJE GRAŽIAUSIAS SPEKTAKLIŲ DAINAS ATLIKS ŽINOMI AKTORIAI

  • 0

Šeštadienį 18 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje laukiami mažiausi klausytojai kartu su savo tėveliais. Nuotaikingoje muzikinėje programoje “Ten seneliai jauni” skambės gražiausios spektaklių dainos.

Trys aktoriai, puikiai pažįstami iš vaidmenų vaikiškuose (ir ne tik) spektakliuose - Andrius Kaniava, Saulius Bareikis ir Gediminas Storpirštis bei kompozitorius Sigitas Mickis kvies prisiminti kadaise skirtinguose teatruose vaikų spektakliuose skambėjusias dainas.

Muzikiniame susitikime netrūks improvizacijų, šmaikščių dialogų bei mažųjų klausytojų įsitraukimo į pasirodymus. Koncerto metu skambančiose dainose skraido bitės mėnesienoj, šėlioja raganos, siautėja plėšikai, o į vaikystę, ten ,,kur seneliai jauni, o tėvai kaip vaikai" gales nusikelti visi norintys. Pilna nuotykių kelionė po vaikystės šalį laukia visų, nusprendusių šeštadienio vakarą praleisti prasmingai. Juk kiekvienas suaugęs šidryje yra didelis vaikas…

Į koncertą kviečia geros muzikos ekspertai ,,Bardai LT".

Bilietus platina TIKETA bei likus valandai iki koncerto pradžios vietoje. Bilietų kaina: 10, 12, 15 Eur Su laisvalaikio kortele taikoma 20 proc. nuolaida Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt Tel.

GALERIJA

  • Šv. Kotrynos bažnyčioje gražiausias spektaklių dainas atliks žinomi aktoriai
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS