„Air Baltic“ iš Vilniaus skraidins į dar penkis Europos miestus | KaunoDiena.lt

„AIR BALTIC“ IŠ VILNIAUS SKRAIDINS Į DAR PENKIS EUROPOS MIESTUS

  • 1

Latvijos oro bendrovė „Air Baltic“ pranešė nuo kitų metų kovo pradėsianti penkis naujus tiesioginius skrydžius iš Vilniaus. Įmonė skraidins į Vokietijos miestą Hamburgą, Šveicarijos Ciurichą, Švedijos Geteborgą ir Kroatijos Dubrovniką bei Rijeką.

Lietuvos oro uostų aviacijos paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas teigia, kad nauji skrydžiai yra vienas svarbiausių pastarųjų metų pasiekimų plečiant maršrutus iš Vilniaus.

„Derybos ir sprendimų paieškos truko daugiau nei dvejus metus, šiame procese taip pat įtraukėme skirtingus turizmo ir verslo partnerius, kurie išsakė savo poreikius bei galimybes“, – pranešime cituojamas A. Stikliūnas. 

Anot jo, Vilniuje bus laikomas antras „Air Baltic“ lėktuvas, todėl padidės krypčių skaičius, skrydžių dažnis. 

„Norėdami pristatyti naujus maršrutus, nuo vasaros sezono pradžios Vilniuje laikysime jau antrąjį „Airbus A220-300“ lėktuvą. Taip rodome savo įsipareigojimą augančiam Lietuvos keleivių skaičiui“, – pranešime teigia „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Skrydžiai iš Vilniaus į Hamburgą prasidės kovo 30 dieną, į Ciurichą – kovo 31 dieną, į Geteborgą – kovo 29 dieną, į Dubrovniką – gegužės 2 dieną, į Rijeką – gegužės 7 dieną.

Kompanija taip pat siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Miuncheną, Paryžių ir Taliną bei daugiau krypčių per Rygą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kubilius

kauna apkraukit, ten oro uostas ne mieste

SUSIJUSIOS NAUJIENOS