Bus ieškoma Lazdynų baseino Vilniuje valdytojo | KaunoDiena.lt

BUS IEŠKOMA LAZDYNŲ BASEINO VILNIUJE VALDYTOJO

  • 2

Naujasis Lazdynų baseinas Vilniuje bus valdomas koncesijos būdu. Miesto taryba trečiadienį pritarė baseino operatoriaus koncesijos konkursui.

Pasirinktas operatorius turės prižiūrėti statinį, užtikrinti mokymosi užsiėmus, skatinti sveiką gyvenseną. Konkurso laimėtojas nuomos teisėmis baseiną valdytų iki 14 metų, pranešė Vilniaus savivaldybė.

Planuojama ne mažiau kaip 60 proc. komplekso paslaugų laiko skirti vien tik savivaldybės poreikiams, likusį neišnaudotą laiką koncesininkui bus leidžiama naudoti komercinei veiklai, pagal iš anksto su savivaldybe suderintą grafiką.

Baseino operatorius teiks plaukimo paslaugas baseinuose, organizuos treniruotes, neformaliojo švietimo ir sporto renginius, rūpinsis sporto salės nuoma, maitinimu.

Koncesininko konkursą savivaldybė skelbs artimiausiu metu, baseino valdytoją tikimasi pasirinkti iki kitų metų pradžios, kol bus pastatytas baseinas.

Sovietmečiu statytas Lazdynų baseinas nugriautas pernai rugpjūtį, naują baseiną už 21,8 mln. eurų stato bendrovės „Irdaiva“ vadovaujamas konsorciumas, kuriame taip pat dalyvauja „Axis Power“, „MG Baltic“ valdoma „Mitnija“, „HSC Baltic“ ir „Montuotojas“. Baseinas turėtų būti pastatytas iki šių metų pabaigos.

Tarptautinės plaukimo federacijos reikalavimus atitinkančiame sveikatingumo centre veiks 25 ir 50 metrų plaukimo ir šuolių į vandenį baseinai, treniruočių salė, sporto klubas, SPA, pirčių zona.

2014 metų birželį centro statybą Vyriausybė pripažino valstybei svarbiu ekonominiu projektu.

GALERIJA

  • Bus ieškoma Lazdynų baseino Vilniuje valdytojo
  • Bus ieškoma Lazdynų baseino Vilniuje valdytojo
  • Bus ieškoma Lazdynų baseino Vilniuje valdytojo
  • Bus ieškoma Lazdynų baseino Vilniuje valdytojo
S. Žiūros / Savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Statot statot... ar nesigaus kaip ir su stadionu? :s

viskas

ten ir taip aišku, MG Baltic stato už mūsų pinigus, jie bus ir operatoriai, o konkursai tik akių dūmimas, negi aš klystu, Šimašiau

SUSIJUSIOS NAUJIENOS