Dėl J. Noreikos lentelės nuėmimo prokurorai gavo keturis skundus | KaunoDiena.lt

DĖL J. NOREIKOS LENTELĖS NUĖMIMO PROKURORAI GAVO KETURIS SKUNDUS

  • 7

Dėl atminimo lentelės Jonui Noreikai – generolui Vėtrai nuėmimo Vilniuje prokurorai gavo keturis skundus, penktadienį pranešė naujienų portalas 15min.lt.

Generalinė prokuratūra informavo, kad šiuo metu skundai nagrinėjami, bet sprendimai dėl jų kol kas nepriimti.

J. Noreikai skirta atminimo lenta nuo Mokslų akademijos Vrublevskių bibliotekos sienos sostinės senamiestyje buvo nuimta šeštadienį, sprendimas sulaukė tiek kai kurių žmonių pasipiktinimo, tiek palaikymo.

Sostinės meras Remigijus Šimašius sakė, kad lentelė nuimta įvertinus, jog J. Noreika tvirtino nacių administracijos sprendimus steigti žydų getą ir konfiskuoti jų turtą.

Piketas dėl J. Noreikos atminimo lentos nuėmimo

Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Tokia nuomone ir tikra.

Ne vienas Simasius gali spresti kas yra kas .Tai yra tam ivairios organizacijosviena.Kita tegu zydaiar kas pasidomi kiek zydu dirbo KGB? O tai dirbo .Ir kodel niekas neviesina.Zemaitijoj buvo kiek pamenu toks usotis dienomis KGB-istas naktimis banditas partizanu vardu kankino ,grobe turta is zmoniu.Taip buvo.Tik gaila ,kad neuzsirasiau pavardes.,Isgaravo is galvos.Ir galu gale syki reikia sudeti taskus ir tegu zydai nutyla ir gyvena savo gyvenimus.

as

tai tik keturi žydšaudžių atstovai? kiti slapstosi? Tegul jie dar pasiautėja, baigsis finansų srautas, kuris palaiko "ekonomikos augimą" - vėl gryšit atgal į klumpes.

siandien

izraelis kaip ir jav ignoruoja teises kurios surasomos kokios nori ir tik juridiskai save laiko teisiomis kaip ir kt imperijos rusai kinai taip kad zydeliai privalo patys susitvarkyt kaip su dusanskiu ir kt sionistais zmogzudziais ir jei ir toliau los varyt is salies pas savus kad nebutu daugiau kam kelt kipiso o jav tegul ir toliau globoja savo /ponus/ kurie jau grinai jiems patiems uzsisedo ant sprando tai seniai matosi......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS