Gyventojai piktinasi: Vilniuje vidury šaligatvio atsirado keista parkavimo vieta | KaunoDiena.lt

GYVENTOJAI PIKTINASI: VILNIUJE VIDURY ŠALIGATVIO ATSIRADO KEISTA PARKAVIMO VIETA

  • 13

Vilniaus miesto širdyje, Gedimino prospekte, šalia dviejų ministerijų – Energetikos bei Ekonomikos ir inovacijų, viduryje šaligatvio atsirado keista parkavimo vieta.

Ten, kur kasdien eina vilniečiai ir miesto svečiai, pastatyti savo automobilį gali tik tie, kas turi leidimą, nes parkavimo vieta – rezervuota. Pastatytas ir tą nurodantis ženklas.  

Ekonomikos ministerija raštu paaiškino, kad minimą rezervuotą vietą, pagal patvirtintą schemą, įrengė Vilniaus savivaldybė. Ši parkavimo vieta skirta visoms pastate įsikūrusioms įstaigoms, kurių yra keturios: Ekonomikos ir inovacijų ministerija, Energetikos ministerija ir dvi viešosios įstaigos: „Keliauk Lietuvoje“ bei Lietuvos energetikos agentūra. 

Savivaldybė taip ir nerado pašnekovo, kuris paaiškintų šį sprendimą. Kiek anksčiau savivaldybės atstovas Gabrielius Grubinskas portalui „Made in Vilnius“ teigė, kad rezervuota vieta pažymėta neteisingai. Apie tai ministerijos informuotos, jos turės patikslinti žymėjimą ir ženklinimą.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Gyventojai piktinasi ir nevynioja žodžių į vatą. 

„Esu nei vilnietis, nei vietinis, bet tai tikrai negerai“, – kalbėjo vyras. 

Vyras, paklaustas, kokį balą parašytų Vilniui už tokį sprendimą, atsakė: „2, todėl, kad ant šaligatvio nupiešta. Įdomu, kam čia rezervuota. Jie turi savo vietą, tad gali ten parkuotis“. 

„Turėtų būti priimtas sprendimas panaikinti šitą parkavimo vietą arba siaurinti šaligatvį ir daryti parkavimo vietą“, – sakė vyras, paklaustas, koks turėtų būti priimtas sprendimas. 

Mergina pasakojo, kad situacija – absurdiška, nes žmonės vaikšto taku ir jiems trukdys eiti. 

Pašnekovė, paklausta, kaip mano, kas turėjo dėtis galvose tų, kurie piešė ir matė, kad paišoma ant šaligatvio: „Gal jiems nesvarbu, jie atliko savo darbą“. Mergina tokį poelgį taip pat įvertino dvejetu. 

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

arv

o kas negerai apeiti negalėsite ar zurnalistai neturi ka veikti as ne uz juos bet cia viskas ok

NUKRYPĖLIAI viską daro

su UŽPAKALIU -- tad ir matome jų "vaisius"

O kuo

jus cia stebites? Valdzia jums,ar jus valdziai? Negi nesupratote per 30 metu!?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS