I. Šimonytė apie Nacionalinį stadioną: apmaudu | KaunoDiena.lt

I. ŠIMONYTĖ APIE NACIONALINĮ STADIONĄ: APMAUDU

Nacionalinio stadiono Vilniuje projektą iš jo koncesininkės ir statytojos – investicijų bendrovės „BaltCap“ – perėmus Arvydo Avulio valdomai nekilnojamojo turto bendrovei „Hanner“, premjerė Ingrida Šimonytė sako besitikinti, kad projektas pajudės pirmyn.

„Visą šitą istoriją vertinu kaip per ilgai besitęsiančią, nes ji tęsiasi dar ilgiau, negu kad mes nepastatėm jokios infrastruktūros savo kariuomenei ir dėl to labai apmaudu“, – žurnalistams pirmadienį Seime sakė premjerė.

„Apmaudu, kad visa istorija taip ilgai tęsiasi ir tiek daug pakeliui įvyko nesusipratimų ir galimai nusikalstamos veikos, bet norėčiau tikėti, kad projektas gali pajudėti pirmyn ir nebus geresnės situacijos sprendimo, nei pagaliau šitą objektą pastatyti ir pradėti eksploatuoti“, – pridūrė ji.

Penktadienį pranešta, kad Nacionalinio stadiono Vilniuje projektą perima „Hanner“, tačiau su sąlyga, jei jo kaina bus indeksuota. Siūlymui ją indeksuoti 40 proc., iš jų beveik 29 proc. prisiimant savivaldybei ir Vyriausybei, dar turės pritarti Vilniaus miesto taryba bei ministrų kabinetas.

GALERIJA

  • I. Šimonytė apie Nacionalinį stadioną: apmaudu
S. Lisausko, L. Balandžio/BNS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (58)

A.Kubiliaus knyga (būsima)

Kaip pastatyti patį nuostolingiausią stadioną...

Ponai konservatnykai

Su savo "nacionaliniu" tik įrodėte, kad Matijošaitis (jei)vagia išmaniau!

Senukas

Ko čia dabar purkštauti,nereikia daugiau rinkti konservatorių ir tiek
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS