Ieškoma naujo „Vilniaus plano“ vadovo | KaunoDiena.lt

IEŠKOMA NAUJO „VILNIAUS PLANO“ VADOVO

  • 0

Vilniaus savivaldybės įmonei „Vilniaus planas“ ieškoma naujo vadovo. Savivaldybė antradienį paskelbė jo konkursą.

Naujas vadovas pakeis dabar laikinai įmonei vadovaujantį Gintautą Predkelį.

„Iš naujo direktoriaus tikimasi, kad „Vilniaus planas“ bus ne tik moderni, konkurencinga ir atvira įmonė, bet ir viena projektavimo rinkos lyderių“, – teigia savivaldybė.

Kaip BNS informavo savivaldybė, kandidatų paraiškų laukiama iki gegužės 24 dienos.

Kandidatas turi būti nepriekaištingos reputacijos, turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą išsilavinimą, bent 3 metų vadovavimo ir bent 1 metų projektų valdymo patirties.

G. Pretkelis 2018-ųjų pabaigoje pakeitė „Vilniaus planui“ nuo 2017 metų liepos vadovavusią ir pernai lapkritį pasitraukusią Jurgą Silviją Večerskytę-Šimeliūnę.

Tuomet savivaldybės administracijos vadovas Povilas Poderskis BNS sakė, jog buvusi vadovė „nesijaučia pakankamai stipri“ ir nusprendė susitelkti į kūrybinę veiklą – ji toliau dirba vyriausiąja įmonės architekte.

„Vilniaus planas“ rengia teritorinio planavimo dokumentus, projektuoja miestų susisiekimo sistemos ir inžinerinės infrastruktūros objektus, rengia mažosios architektūros, dizaino, kraštovaizdžio tvarkymo projektus, skaitmenizuoja topografinius-inžinerinius planus, formuoja GIS duomenų bazes ir kita.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS