Internautai ūžia: prašome tylos – pareigūnai ilsisi | KaunoDiena.lt

INTERNAUTAI ŪŽIA: PRAŠOME TYLOS – PAREIGŪNAI ILSISI

  • 80

Socialiniuose tinkluose masiškai dalijamasi vaizdais, kuriuose užfiksuoti besiilsintys policijos pareigūnai. Iš pirmo žvilgsnio susidaro įspūdis, kad tarnybiniame automobilyje pareigūnai miega. Policijos departamento atstovas sako, kad šio įvykio aplinkybes toliau aiškinasi policijos Imuniteto valdyba.

„Nuovargis, juolab dabar – suprantamas, bet gal ne darbo metu miegoti. Aš algos už miegojimą tikrai nemoku, bet visur visko būna. Manau nekompetencija čia visiška. Saugoti, ginti, padėti + pamiegoti tarnybos metu, – po nuotraukomis rašė internautas Arnoldas. –   Pateisinama būtų, jeigu čia būtų pietų pertrauka, kitu atveju, manau, kad ne. O jūs irgi darbo metu miegat? Sakykime,  jei taip būtų po darbo valandų tarnybiniame automobilyje, tai išvis.“

„Seimo nariai miega, o ko jie blogesni?“ – klausė Vida.

Seimo nariai miega, o ko jie blogesni?

„Anksčiau už sėdėjimą automobilyje gaudavai nuobaudą, dabar jau turbūt išlipt iš jo draudžiama“, – šmaikštavo Arūnas.

Kadangi iš nuotraukų internautams buvo sunku sužinoti, kokiomis aplinkybėmis vaizdai buvo užfiksuoti, tai jie ne tik leipo juokais ir leido pasireikšti fantazijai, bet kai kurie iš jų ir sunerimo dėl pareigūnų sveikatos.

„Sakot, miega, o jei nualpo ir jiems reikia pagalbos. Tu tik mokėjai nufotografuot ir viskas – reikėjo paklausti, ar jiems viskas gerai. Vandens atnešti ir pasiūlyti reikėjo, o ne fotografuoti, per tokius karščius gali visko būti“, – rašė Auris.

„Ko jūs pykstate ant šių pareigūnų? Jie miega, tai reiškia, kad jie šiuo metu leidžia jums už vairo naudotis mobiliuoju telefonu, nerodyti posūkio signalo, vairuoti be diržo – kaip gerais supratingais laikais. Nežadinkite. Paskui vėl keiksite, kad be reikalo baudas išrašinėja“, – šmaikštavo  Arūnas.

Feisbuko nuotr.

„Nesijaudinkite, sulauks iškvietimo ir pajudės. Snūstelėti geriau, nei zulinti padangas ir deginti brangų kurą. Situacija kontroliuojama“, – pridūrė ir Algirdas.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis portalui kauno.diena.lt teigė, kad apie šį įvykį policija žino, pareigūnai nustatyti.

„Pagal pirminę turimą informaciją, patruliuojant nakties metu, apie 3.30 val., pareigūnai sustojo Vilniuje, Žirnių gatvėje ir kelioms minutėms užsnūdo. Apie 4 val., gavę iškvietimą į įvykį, išvyko. Aplinkybes toliau aiškinasi policijos Imuniteto valdyba“, – komentavo policijos atstovas. 

GALERIJA

  • Internautai ūžia: prašome tylos – pareigūnai ilsisi
Feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (80)

Rimas centras kaunas

Taip pareigunas yra toks pat žmogus bet gerbemieji kauno miesto centre tik diena iš visi pareigunus kiekviena nagti gaudzia motociklai audi sportine per visa kauna ir toks vaizdas kad pareigunai stabdo ne greičio viršitojus o tik tie kuriem jie nepatiko atleiskit bet jai aš bučiau pareigunas atliekantis darba tai už tikrinčiau kad nuo 18 h nelakstitu išproteja britvos ir visokios qr 6 audi pirmin atgal neva kameros tik del vqizdo pastatitos visi kaiminai kalba kad centre turbut nebeliko pareigunu kurie baustu greičio viršitojus ir trukšmo kelejus

Lietuve

Gerbiamieji, pareigūnas taip pat yra žmogus. Jis taip pat kaip ir Jūs kiekvienas, gali pavargti. Ir turi teisę keletą sekundžių atsipalaiduoti, užmerkęs akis. Čia nieko nematau baisaus. Ir dėl šito nėra ko kelti vėją. Būkime protingi ir pakantūs, gerbkime pareigūno sunkų ir atsakingą darbą!

Nuraminkite Širinskienę

Čirinskienė čirškia, negali nurimti be tazepamo. Jos priešui suteikė valstybės vadovo statusą. Šiurpu. Jai vaidenasi Putinas ir istorijos klastojimai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS