Įtūžo dėl jauno vyro elgesio lifte: jis kelia pavojų namo gyventojams | KaunoDiena.lt

ĮTŪŽO DĖL JAUNO VYRO ELGESIO LIFTE: JIS KELIA PAVOJŲ NAMO GYVENTOJAMS

  • 13

Jaunas vyras gerokai papiktino Fabijoniškių mikrorajono Vilniuje gyventojus. Jis ne tik nedėvėjo apsauginės kaukės, bet ir įžūliai spjaudė ant grindinio važiuodamas liftu.

Incidentas buvo nufilmuotas lifto viduje įrengta vaizdo stebėjimo kamera balandžio 12 dieną. Užfiksuotoje medžiagoje matoma, kaip į įrenginio kabiną įėjęs vyras du kartus nusispjauna ant grindinio, o netrukus išlipa.

Šiuo metu, kai dėl šalyje paskelbto karantino yra reikalaujama į lauką bei kitas viešas vietas eiti dėvint apsauginę kaukę ir pirštines, laikytis bent dviejų metrų atstumo nuo kitų žmonių bei plauti ir dezinfekuoti rankas, pastarasis neatsakingas ir, galima sakyti, piktybiškas jauno vyro elgesys lifte papiktino Fabijoniškių mikrorajono sostinėje gyventojus. Lifto viduje nufilmuotas minėto pobūdžio akibrokštas ėmė plisti socialiniame tinkle prašant atpažinti asmenį, užsiėmusį ne tik vandališka, bet ir grėsmę keliančia veikla. 

„Gal šis vyras serga nežinia kuo? Įlipsi į jo išspjautą sekretą ir įsineši į namus. Čia – įžūlus įstatymo pažeidimas“, – po vaizdo įrašu komentavo Erikas. „Tokius tik bausti, jei nežino, kur yra“, – piktinosi Justina. „Jis kelia pavojų mūsų namo gyventojams“, – pabrėžė Saulius.

„Taip, aš suprantu, kad šlykštu, bet nereikia iš to daryti tragedijos. Atsižvelgiant į jūsų mąstymą, reikėtų bausti ir visus tuos, kurie lauke spjaudosi, gadina orą ir riaugėja. Gal geriau išeikite į lauką smegenis pravėdinti, nes nuo sėdėjimo namie jau suskystėjo“, – į įžūliai lifto grindinį apspjaudžiusio vyro pusę stojo Giedrius. „O anksčiau nesispjaudė? Ar tik per koronaviruso laikotarpį jūs vaizdo įrašus keliate?“, – teiravosi Sergejus. 

O Lina užsiminė, jog tokio pobūdžio vaizdus kaip šis jai tenka matyti ne pirmą kartą, nes viršutiniame daugiabučio aukšte gyvenantis kaimynas esą kone kasdien rūkydamas nusispjauna per balkono kraštą. „Deja, ne visi žmonės sąmoningi. Būkite atsargūs ir savo namuose“, – įspėjo moteris.

 

 

Primename, jog siekiant apsisaugoti nuo koronavirusinių infekcijų Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) atstovai rekomenduoja:

– Laiptines vėdinti mažiausiai vieną valandą 2-3 kartus per dieną, sudarant skersvėjį.

– Laiptinę valyti drėgnu būdu 2 kartus per savaitę, naudojant įprastus ploviklius. Karantino metu draudžiama šluoti laiptines. Plaunant laiptinę vandenį būtina keisti pagal poreikį, bet ne rečiau kaip 1 kartą. Valymo reikmenys turi būti tinkamai valomi kiekvieno valymo pabaigoje.

– Dažniausiai liečiamus paviršius: durų rankenas, telefonspynes, liftų mygtukus, laiptinių turėklus, langų rankenas, pašto dėžutes – karantino laikotarpiu valyti drėgnuoju būdu kaip įmanoma dažniau, bet ne rečiau kaip 1 kartą per dieną, naudojant įprastus ploviklius/valiklius. Liftų kabinas plauti bent 1 kartą per dieną, naudojant įprastus ploviklius. Laiptinių palanges valyti drėgnuoju būdu, naudojant įprastus ploviklius/valiklius.

Taip pat daugiabučiuose rekomenduojama iškabinti pranešimus, kad gyventojai laikytųsi rankų higienos reikalavimų, kosėjimo bei čiaudėjimo etiketo, vengtų liesti bendrus (turėklus, liftų valdymo skydelį ir pan.) paviršius rankomis, rekomenduoti būti su pirštinėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

kaunas

Nesuprantu kodel reikia tokiu zmoniu slepti veida filmuojant, tai is kur zintpi ko saugotis. Visada teismuose leidzia banditams deveti kapisonus ar laikrasciu uzsidengti. Cia kas zmogaus teisiu pazeidimas, o ka jie daro taoi nesvarbu-galima.

Arne

Tai nesupratau tai gavo bauda 250eur.

Alinka22

Seksas be įsipareigojimų, merginos internete -> (getbadgirl. com)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS