„Lietuvos rytui“ – Vilniaus miesto tarybos padėka | KaunoDiena.lt

„LIETUVOS RYTUI“ – VILNIAUS MIESTO TARYBOS PADĖKA

  • 0

Trečiadienį į Vilniaus miesto savivaldybės tarybos posėdį rinkosi geriausi sostinės krepšininkai: miesto meras Remigijus Šimašius vilniečių vardu pasveikino miesto krepšinio komandą, iškovojusią „Karaliaus Mindaugo taurę“. Praėjusį sekmadienį Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda užtikrintai nugalėjo Kauno „Žalgirį“ 67:57  ir po penkerių metų pertraukos savo rankose vėl laiko auksinį trofėjų.

„Dėkoju už sugrąžintą pergalę ir vilnietišką kovos dvasią. Jūsų pergalė – Vilniaus pasididžiavimas“, – dėkojo komandai Vilniaus meras.

Krepšininkai perdavė miesto vadovui 24 karato aukso turinčią, 11 kg sveriančią „Karaliaus Mindaugo taurę“, kuri bus eksponuojama savivaldybėje iki kovo mėnesio pabaigos ir ja galės pasigrožėti tiek vilniečiai, tiek į savivaldybę užsukę miesto svečiai.

„Kadangi Karaliaus Mindaugo sostinė buvo Vilnius, labai malonu, kad ši taurė lieka Vilniuje“ –  sakė komandos kapitonas Antanas Kavaliauskas.

Čempionai išlydėti plojimais ir nešini didžiuliu krepšiu oranžinių apelsinų, sveriančių tiek pat kiek didžioji taurė. Pasak mero, būtų teisinga kreiptis į turnyro organizatorius, kad kitais metais turnyras ir vėl vyktų Vilniuje – laimėtojų mieste.

Tai yra jau ketvirtoji iškovota Lietuvos taurė (Karaliaus Mindaugo taurę komanda yra laimėjusi 1998, 2009, 2010, 2016 metais). Vilniaus „Lietuvos ryto" komanda skaičiuoja savo devynioliktąjį sezoną.

GALERIJA

  • „Lietuvos rytui“ – Vilniaus miesto tarybos padėka
  • „Lietuvos rytui“ – Vilniaus miesto tarybos padėka
  • „Lietuvos rytui“ – Vilniaus miesto tarybos padėka
  • „Lietuvos rytui“ – Vilniaus miesto tarybos padėka
Sauliaus Žiūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS