Medikai uždegė žvakutes prie ministerijos dėl nusižudžiusio kolegos | KaunoDiena.lt

MEDIKAI UŽDEGĖ ŽVAKUTES PRIE MINISTERIJOS DĖL NUSIŽUDŽIUSIO KOLEGOS

  • 14

Medikų bendruomenės atstovai šeštadienį uždegė žvakeles prie Sveikatos apsaugos ministerijos dėl nusižudžiusio kolegos, pranešė LNK televizijos žinios.

Akcijoje dalyvavę medikai kalbėjo apie sunkias darbo sąlygas ir patiriamą psichologinį smurtą gydymo įstaigose. Žvakelės uždegtos ir prie ligoninės, kur dirbo jaunas medikas.

„Žmogus, kurio netekom, buvo mano draugas. Aš noriu pasakyti, kad šita kaina gerokai per didelė, ir man baisu, kiek dar tokių tiksinčių bombų vaikšto aplink mane ir mes per visą tą darbą, krūvį, nuovargį to tiesiog nepastebim“, – sakė gydytoja Agnė Kazlauskaitė-Jauniškienė.

Lietuvos medikų sąjūdžio vadovė Živilė Gudlevičienė teigė, jog istorijos, kad gydytojai patiria psichologinį smurtą iš vadovų, kolegų, yra tikros.

„Matosi, kiek medikų pasakoja savas istorijas, tai tikrai vyksta, kad jie patiria didžiulį psichologinį murtą iš vadovų, kolegų, iš aplinkinių“, – sakė Ž. Gudlevičienė.

Medikai apie patiriamą spaudimą, psichologinį smurtą prabilo po tragiško įvykio, kai šią savaitę iš gyvenimo pasitraukė jaunas gydytojas, dirbęs vienoje iš Vilniaus ligoninių.

Gairės: medikai, nusižudęs medikas, pagalbos tel, Sveikatos apsaugos ministerija, uždegė žvakutes, LNK1
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Atrsnka

Ne vien medicinoje vyrauja patyčios, tas pats švietimo sistemoje, ministerijose, savivaldybėse, siuvimo įstaigose, žodžiu visur, kur vadovauja pasipūtę žemo intelekto menkystos. Dabar žmogiškieji santykiai pamiršti, viską valdo pinigai, protekcijos, prisitaikėliškumas, apkalbos. Tokioje atmosferoje dirbti sunku, vieni prisitaiko, kiti tyliai kenčia treti emigruoja. Žmonės surūpūžėjo , vieni nuo per daug gero gyvenimo, kiti nuo per daug didelio noro gerai gyventi. O medicinoje jau seniai dauguma pamiršo Hipokrato ptiesaiką. Todėl šakalų aplinkoje išlieka tik atkakliausieji ir stipriausieji.

Geriausias darbas

Aš uždirbu daug pinigų (nuo 100 iki 200 eurų / val.) Internetu iš savo nešiojamojo kompiuterio. Pirmą mėnesį gavau čekį už 28536 €, šis darbas internete yra paprastas ir aiškus, nereikkia eiti į biurą, tai jo darbas namuose internetu. Šiuo metu ši darbo galimybė yra jums. Jei norite, tiesiog išbandykite ją pridedamoje svetainėje .... Tiesiog eikite į žemiau esančią svetainę ir pradėkite savo darbą .... .............>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­a­­s­­h­­F­­l­­o­­w­­7­­7.C­­o­­m

Anonimas

yra posakis kiekvienas daktaras turi savo kapines
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS