Nuo rugpjūčio Vilniuje įsigalios naujo dizaino vienkartiniai bilietai | KaunoDiena.lt

NUO RUGPJŪČIO VILNIUJE ĮSIGALIOS NAUJO DIZAINO VIENKARTINIAI BILIETAI

  • 1

Nuo rugpjūčio Vilniuje nustos galioti seno dizaino popieriniai bilietai, penktadienį pranešė sostinės savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“.

Senuosius bilietus pakeis naujojo dizaino vienkartiniai popieriniai bilietai su QR kodu, kurį reikės skenuoti naujajame komposteryje, taip bilietą pažymint.

Įmonė įspėja gyventojus iki liepos pabaigos išnaudoti senojo tipo bilietus, kuriuos galima pažymėti senuose elektromechaniniuose komposteriuose.

Turintys didelį kiekį senųjų vienkartinių bilietų gyventojai juos iki metų pabaigos galės pakeisti į naujo pavyzdžio bilietus klientų aptarnavimo centruose. Pas vairuotoją pakeisti bilietų galimybės nebus.

Aktyvuotas popierinis bilietas, kaip ir anksčiau, galios tik vienoje viešojo transporto priemonėje nuo pirmos maršruto stotelės, iki paskutinės – bilietas nesuteikia teisės persėsti iš vienos viešojo transporto priemonės į kitą.

Nauja e. bilieto sistema Vilniaus viešajame transporte pradėjo veikti gegužę.

„Susisiekimo paslaugos“ nurodo sistemą keičianti, nes senoji nusidėvėjo. Bendrovė taip pat tvirtina, kad naujieji komposteriai bus greitesni, jautresniais ir ryškesniais ekranais, pritaikyti žmonėms su regos negalia.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Lopams

“Naujame komposteryje”. Lopai ;)))))) Nezino ka reiskia kompostas ir komposteris.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS